Închide meniul

Mihai Stoichiță, prima reacție după ce Gigi Becali l-a făcut praf pe Edi Iordănescu: ”Octavian Popescu a devenit o problemă națională!” Semnalul de alarmă tras de directorul tehnic al FRF

Dragoș Vasile Publicat: 1 aprilie 2022, 11:44 / Actualizat: 1 aprilie 2022, 13:46

Reclamă
Mihai Stoichiță, prima reacție după ce Gigi Becali l-a făcut praf pe Edi Iordănescu: ”Octavian Popescu a devenit o problemă națională!” Semnalul de alarmă tras de directorul tehnic al FRF

Mihai Stoichiță și Edi Iordănescu, în timpul unui conferințe

Mihai Stoichiţă are încredere în naţionala lui Edi Iordănescu | Hepta

Mihai Stoichiță a oferit prima reacție după ce Gigi Becali l-a făcut praf pe Edi Iordănescu. Patronul FCSB s-a enervat după ce Octavian Popescu nu a fost titular la echipa națională, dar directorul tehnic al FRF a tras un semnal de alarmă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali consideră că Octavian Popescu va fi omul care „va califica echipa naţională” la Euro 2024. „Perla” de la FCSB a fost rezervă în cele două meciuri amicale disputate de „tricolori” cu Grecia, scor 0-1, și Israel, scor 2-2.

Reacția lui Mihai Stoichiță, după ce Gigi Becali l-a făcut praf pe Edi Iordănescu

”Am avut ocazii în meciul cu Grecia. În cel cu Israel a fost senzația de oboseală, dar și acuze din partea unora de dureri musculare. A avut multe cazuri de viroză și COVID-19. Trebuie să fim atenți la aceste situații și să le gestionăm mai bine.

Ce pot să spun? Au fost două meciuri amicale dedicate lui Edi. Fiecare conducător de club are opinii. E încă un copil și nu știm cum va gestiona. Trebuie să avem mare grijă de el. Antrenorul decide cât joacă”, a declarat Mihai Stoichiță, potrivit sport.ro.

EXCLUSIV | Gigi Becali, furios pe Edi Iordănescu

Gigi Becali continuă să-l laude la scenă deschisă pe Octavian Popescu, „perla” de la FCSB. Jucătorul de 19 ani a evoluat în ambele meciuri disputate de naţionala României în această lună, de fiecare dată fiind introdus pe final. Becali a numit această decizie a selecționerului Edi Iordănescu drept „un sabotaj”.

Reclamă

Patronul FCSB spune că Octavian Popescu trebuie să fie titular meci de meci la naţionala României. Latifundiarul din Pipera consideră că atacantul de 19 ani va califica echipa naţională la Euro 2024.

„Eu nu m-am băgat la echipa naţională, fiecare face cum vrea şi ce vrea. Numai că atunci când ai un bun naţional, un geniu, nu ai cum… deja e sabotaj! Când ai un jucător ca Tavi Popescu şi nu-l bagi e sabotaj! Nu poţi să taci din gură, nu ai cum să taci.

Echipa trebuie să înceapă cu el, nu doar să fie folosit mai mult. El va califica echipa naţională şi atunci trebuie să începi cu el. El este din alt film, e altceva. E un film de fotbal!”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și