Închide meniul

Mihai Stoichiță, prima reacție după ce Gigi Becali l-a făcut praf pe Edi Iordănescu: ”Octavian Popescu a devenit o problemă națională!” Semnalul de alarmă tras de directorul tehnic al FRF

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 aprilie 2022, 11:44 / Actualizat: 1 aprilie 2022, 13:46

Mihai Stoichiță, prima reacție după ce Gigi Becali l-a făcut praf pe Edi Iordănescu: ”Octavian Popescu a devenit o problemă națională!” Semnalul de alarmă tras de directorul tehnic al FRF

Mihai Stoichiță și Edi Iordănescu, în timpul unui conferințe

Mihai Stoichiţă are încredere în naţionala lui Edi Iordănescu | Hepta

Mihai Stoichiță a oferit prima reacție după ce Gigi Becali l-a făcut praf pe Edi Iordănescu. Patronul FCSB s-a enervat după ce Octavian Popescu nu a fost titular la echipa națională, dar directorul tehnic al FRF a tras un semnal de alarmă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali consideră că Octavian Popescu va fi omul care „va califica echipa naţională” la Euro 2024. „Perla” de la FCSB a fost rezervă în cele două meciuri amicale disputate de „tricolori” cu Grecia, scor 0-1, și Israel, scor 2-2.

Reacția lui Mihai Stoichiță, după ce Gigi Becali l-a făcut praf pe Edi Iordănescu

”Am avut ocazii în meciul cu Grecia. În cel cu Israel a fost senzația de oboseală, dar și acuze din partea unora de dureri musculare. A avut multe cazuri de viroză și COVID-19. Trebuie să fim atenți la aceste situații și să le gestionăm mai bine.

Ce pot să spun? Au fost două meciuri amicale dedicate lui Edi. Fiecare conducător de club are opinii. E încă un copil și nu știm cum va gestiona. Trebuie să avem mare grijă de el. Antrenorul decide cât joacă”, a declarat Mihai Stoichiță, potrivit sport.ro.

EXCLUSIV | Gigi Becali, furios pe Edi Iordănescu

Gigi Becali continuă să-l laude la scenă deschisă pe Octavian Popescu, „perla” de la FCSB. Jucătorul de 19 ani a evoluat în ambele meciuri disputate de naţionala României în această lună, de fiecare dată fiind introdus pe final. Becali a numit această decizie a selecționerului Edi Iordănescu drept „un sabotaj”.

Reclamă

Patronul FCSB spune că Octavian Popescu trebuie să fie titular meci de meci la naţionala României. Latifundiarul din Pipera consideră că atacantul de 19 ani va califica echipa naţională la Euro 2024.

„Eu nu m-am băgat la echipa naţională, fiecare face cum vrea şi ce vrea. Numai că atunci când ai un bun naţional, un geniu, nu ai cum… deja e sabotaj! Când ai un jucător ca Tavi Popescu şi nu-l bagi e sabotaj! Nu poţi să taci din gură, nu ai cum să taci.

Echipa trebuie să înceapă cu el, nu doar să fie folosit mai mult. El va califica echipa naţională şi atunci trebuie să începi cu el. El este din alt film, e altceva. E un film de fotbal!”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor Vezi toate știrile
Citește și