Închide meniul

Nu e glumă de 1 aprilie! Cristi Borcea nu renunță la marele vis: ”Dinamo va ajunge în Champions League!”

Dragoș Vasile Publicat: 1 aprilie 2022, 13:42

Reclamă
Nu e glumă de 1 aprilie! Cristi Borcea nu renunță la marele vis: ”Dinamo va ajunge în Champions League!”

Cristi Borcea, soții

Cristi Borcea, / MARIAN ILIE/ MEDIAFAX FOTO

Cristi Borcea nu renunță la marele său vis. Fostul patron al lui Dinamo încă speră ca gruparea din Ștefan cel Mare să ajungă în Champions League. Milionarul crede cu tărie că acest lucru se va întâmpla dacă ”câinii” vor avea un nou stadion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a fost la un pas să ajungă în grupele UEFA Champions League, în 2007, când Cristi Borcea era patronul clubului. După 1-1 cu Lazio la Roma, Florin Bratu a deschis scorul în retur. Totuși, italienii au întors rezultatul în a doua repriză, când au marcat de trei ori prin Rocchi, ”dublă” și Pandev.

Cristi Borcea crede că Dinamo va ajunge în Champions League

”Râdeați de mine, vă luați de mine, din 2002…atunci am terminat cu 15 puncte. Eu nu am spus că intrăm, ne-am pregătit și din păcate am pățit ce am pățit cu Lazio. Mi-aș dori! Orice dinamovist își dorește să-și vadă echipa favorită în Liga Campionilor. Cu un stadion nou, în trei – patru ani, cred că Dinamo va ajunge în Champions League”, a declarat Cristi Borcea, potrivit prosport.ro.

EXCLUSIV | Cristi Borcea e gata să revină la Dinamo, pentru a-şi îndeplini marele vis: să ducă echipa în grupele Champions League

Victor Piţurcă a făcut anunţul momentului! De la Cristi Borcea poate veni salvarea dinamoviştilor! Fostul şef se întoarce cu o singură condiţie. Să aibă şi Dinamo o bijuterie de stadion.

Victor Piţurcă l-a tras de limba pe Cristi Borcea şi a aflat cu ce condiţie s-ar întoarce fostul şef dinamovist în Ştefan cel Mare. Dacă ar reveni la Dinamo, Borcea ar putea lupta din nou pentru visul său.

Reclamă
Reclamă 4

„Îmi zice el: ar exista o şansă dacă s-ar construi un stadion nou. Eu sunt convins că multă lume ar veni lângă Dinamo dacă s-ar face un stadion pentru acest club mare„, a dezvăluit Victor Piţurcă într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Sport.

Şefii dinamovişti anunţă ca actualul stadion va fi dărâmat la finalul campionatului. Dinamo e pe loc de baraj şi riscă să retrogradeze.

„Fotbalul românesc va fi foarte sărac dacă Dinamo nu va reuşi să rămână pe prima scena. Nu va mai fi interes. Vom vedea meciuri cu 200 de spectatori în tribună„, se teme Piţurcă.

Reclamă
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:33

Max Verstappen, semne de întrebare după calificările Marelui Premiu al Belgiei: „Nu ştiu cât de rapizi vom fi mâine”

19:30

LIVE VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia este ACUM în AntenaPLAY! Vreme ploioasă la Spa

19:25

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă!

19:19

Jaqueline Cristian, victorie fabuloasă cu Caroline Garcia! Performanță uriașă! Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la JO 2024

18:36

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în sferturi la dublu mixt, la Jocurile Olimpice 2024! Victorie superbă la Paris

18:28

Helmut Duckadam a analizat-o pe FCSB și l-a readus cu picioarele pe pământ pe Gigi Becali: „Champions League? Să fim serioși!”

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 4 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 5 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena
Citește și