Închide meniul

Cristi Borcea e gata să revină la Dinamo, pentru a-şi îndeplini marele vis: să ducă echipa în grupele Champions League! Singura condiţie pusă: „Asta mi-a spus!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 martie 2022, 20:31 / Actualizat: 30 martie 2022, 0:04

Cristi Borcea e gata să revină la Dinamo, pentru a-şi îndeplini marele vis: să ducă echipa în grupele Champions League! Singura condiţie pusă: „Asta mi-a spus!

Cristi Borcea a pus o condiţie să revină la Dinamo

Hepta

Victor Piţurcă a făcut anunţul momentului! De la Cristi Borcea poate veni salvarea dinamoviştilor! Fostul şef se întoarce cu o singură condiţie. Să aibă şi Dinamo o bijuterie de stadion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Piţurcă l-a tras de limba pe Cristi Borcea şi a aflat cu ce condiţie s-ar întoarce fostul şef dinamovist în Ştefan cel Mare. Dacă ar reveni la Dinamo, Brocea ar putea lupta din nou pentru visul său.

Cristi Borcea a pus o singură condiţie să revină la Dinamo

Îmi zice el: ar exista o şansă dacă s-ar construi un stadion nou. Eu sunt convins că multă lume ar veni lângă Dinamo dacă s-ar face un stadion pentru acest club mare„, a dezvăluit Victor Piţurcă într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Sport.

Şefii dinamovişti anunţă ca actualul stadion va fi dărâmat la finalul campionatului. Dinamo e pe loc de baraj şi riscă să retrogradeze.

Fotbalul românesc va fi foarte sărac dacă Dinamo nu va reuşi să rămână pe prima scena. Nu va mai fi interes. Vom vedea meciuri cu 200 de spectatori în tribună„, se teme Piţurcă.

Reclamă

Cristi Borcea, dezvăluirea momentului despre Dinamo

Cristi Borcea l-a dat de gol pe Nicolae Badea, cel care i-ar ajuta pe dinamovişti din umbră. Borcea a recunoscut că vorbește foarte des cu Nicolae Badea, cel care o susține din umbră pe Dinamo să rămână la limita subzistenței.

Dinamo este oficial în insolvenţă şi este condusă de Răzvan Zăvăleanu şi Iuliu Mureşan. Din umbră, Nicolae Badea pare să fie cel care face jocurile în Ştefan cel Mare. Deşi acesta nu mai ocupă o funcție în cadrul clubului, a demarat inclusiv negocierile cu noul antrenor Mircea Rednic, gest care l-a enervat pe administratorul special Iuliu Mureșan.

Cristi Borcea a spus în cadrul ProSport Live că vorbește foarte des cu Badea, despre care spune că a fost și rămâne un mare dinamovist Cei doi foști conducători ai lui Dinamo, Cristi Borcea și Nicolae Badea, au în continuare o relație apropiată

Reclamă 4 / 0/3

„Vorbesc tot timpul cu domnul Badea. A fost, este și rămâne un mare dinamovist, ca mine. Mie îmi scria pe garduri și lui la baza sportivă când eram pe locul 2. Asta însemna locul 2 pentru Dinamo”, a declarat Cristi Borcea, conform prosport.ro.

Cristi Borcea îi laudă pe foştii şefi de la Dinamo

Fostul preşedinte executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, îi laudă pe foştii conducători ai lui Dinamo, cu care a lucrat în trecut. Recunoaște că a învățat multe de la Cornel Dinu. „Atunci aveam un entuziasm foarte mare, am avut șansa enormă să stau zi de zi în birou la Cornel Dinu, eu n-am avut birou. Toate discuțiile… erau oameni extraordinari. Petre Buduru, Mircea Stoenescu și după aceea nea Tică Dănilescu. Cei mai profesioniști oameni din România. Erau oameni, am crescut cu toții”, a mai spus Cristi Borcea, conform sursei citate.

Recomandări
  • Victor Piţurcă l-a dat de gol pe Cristi Borcea
  • Condiţia pusă de Borcea ca să revină

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și