Închide meniul

Chindia – Dinamo 0-2 | Vlad Morar, prima reacție după golul de efect reușit pentru „câini”: „Dacă l-am surprins pe Steliano Filip, o să-i mai arăt niște goluri”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 aprilie 2022, 22:48

Chindia – Dinamo 0-2 | Vlad Morar, prima reacție după golul de efect reușit pentru „câini: „Dacă l-am surprins pe Steliano Filip, o să-i mai arăt niște goluri

Vlad Morar a marcat din nou pentru Dinamo

Hepta

Dinamo a învins-o pe Chindia Târgoviște, scor 2-0, în etapa a 3-a a play-out-ului Ligii 1. Jucătorii lui Dusan Uhrin au obținut o victorie uriașă, care îi menține în cărți pentru evitarea barajului. Alb-roșiii s-au apropiat la șase puncte de echipa lui Emil Săndoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Morar a fost desemnat omul meciului de LPF. Atacantul lui Dinamo a deschis scorul în minutul 66 cu o execuție superbă. A driblat trei adversari și nu i-a dat nicio șansă portarului Căbuz.

Vlad Morar, omul meciului în Chindia – Dinamo 0-2

Sunt bucuros pentru atitudinea echipei, în primul rând, și pentru cele trei puncte pentru că era cam ultima șansă să ne apropiem de celelalte echipe. Cât timp sunt șanse, noi credem până la final.

Ne-a dat moral și sperăm ca adversarele noastre să se mai încurce. Lui Steliano Filip o să-i mai arăt niște goluri din Grecia dacă l-am surprins.

Ne așteaptă un meci foarte greu cu Craiova și trebuie să luăm cele trei puncte. 100% putem! Dusan Uhrin ne-a felicitat și de mâine ne întoarcem la treabă„, a declarat Vlad Morar după Chindia – Dinamo 0-2.

Reclamă

Morar m-a surprins, era să-l blochez eu, la un moment m-am dat la o parte„, declarase Steliano Filip cu câteva minute înainte.

Pentru Morar a fost cel de-al cincilea gol stagional. Mai marcase de trei ori în tricoul lui Gaz Metan Mediaș. Până să ajungă în Ștefan cel mare, jucătorul de 28 de ani mai jucase pentru Universitatea Cluj, Petrolul, Rapid, Târgu Mureș, Viitorul, Panaitolikos, FC Voluntari și UTA.

Chindia – Dinamo 0-2. Prima victorie în deplasare a alb-roșiilor

„Câinii” lui Dusan Uhrin au câștigat primul meci în deplasare în actuala stagiune. Vlad Morar și Christian Irobiso au marcat golurile dinamoviștilor.

Reclamă 4 / 0/3

Chindia a atacat mai mult în prima repriză și a fost periculoasă la actiunile lui Șerban, care l-a pus la grea încercare pe Eșanu cu șuturile sale de la distanță.

După pauză, Paul Iacob a ratat o dublă-ocazie uriașă. Mai întâi, fundașul lui Săndoi a reluat cu capul direct în Eșanu din 6 metri, apoi a reluat balonul peste poartă, după ce portarul dinamovist a respins în față.

La faza imediat următoare, Andrei Chivulete i-a refuzat un penalty lui Dinamo, după un henț comis de Tiberiu Căpușă în propriul careu. Fundașul Chindiei a blocat cu mâna un șut de la distanță a lui Răzvan Grădinaru. Degeaba s-au plâns însă dinamoviștii. Chivulete și asistenții săi nu au văzut nimic.

Până la urmă, Dinamo a deblocat tabela în minutul 66, prin Vlad Morar, care a luat „la mână” trei adversari și a finalizat acțiunea cu un șut pe jos, la colțul lung. Christian Irobiso a dublat avantajul „câinilor”, în minutul 81, după ce a reluat în plasă o centrare a lui Steliano Filip.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și