Închide meniul

Chindia – Dinamo 0-2 | Vlad Morar, prima reacție după golul de efect reușit pentru „câini”: „Dacă l-am surprins pe Steliano Filip, o să-i mai arăt niște goluri”

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 aprilie 2022, 22:48

Chindia – Dinamo 0-2 | Vlad Morar, prima reacție după golul de efect reușit pentru „câini: „Dacă l-am surprins pe Steliano Filip, o să-i mai arăt niște goluri

Vlad Morar a marcat din nou pentru Dinamo

Hepta

  • Chindia Târgoviște – Dinamo 0-2
  • Ce a declarat Vlad Morar la finalul meciului

Dinamo a învins-o pe Chindia Târgoviște, scor 2-0, în etapa a 3-a a play-out-ului Ligii 1. Jucătorii lui Dusan Uhrin au obținut o victorie uriașă, care îi menține în cărți pentru evitarea barajului. Alb-roșiii s-au apropiat la șase puncte de echipa lui Emil Săndoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Morar a fost desemnat omul meciului de LPF. Atacantul lui Dinamo a deschis scorul în minutul 66 cu o execuție superbă. A driblat trei adversari și nu i-a dat nicio șansă portarului Căbuz.

Vlad Morar, omul meciului în Chindia – Dinamo 0-2

Sunt bucuros pentru atitudinea echipei, în primul rând, și pentru cele trei puncte pentru că era cam ultima șansă să ne apropiem de celelalte echipe. Cât timp sunt șanse, noi credem până la final.

Reclamă

Ne-a dat moral și sperăm ca adversarele noastre să se mai încurce. Lui Steliano Filip o să-i mai arăt niște goluri din Grecia dacă l-am surprins.

Ne așteaptă un meci foarte greu cu Craiova și trebuie să luăm cele trei puncte. 100% putem! Dusan Uhrin ne-a felicitat și de mâine ne întoarcem la treabă„, a declarat Vlad Morar după Chindia – Dinamo 0-2.

Reclamă

Morar m-a surprins, era să-l blochez eu, la un moment m-am dat la o parte„, declarase Steliano Filip cu câteva minute înainte.

Pentru Morar a fost cel de-al cincilea gol stagional. Mai marcase de trei ori în tricoul lui Gaz Metan Mediaș. Până să ajungă în Ștefan cel mare, jucătorul de 28 de ani mai jucase pentru Universitatea Cluj, Petrolul, Rapid, Târgu Mureș, Viitorul, Panaitolikos, FC Voluntari și UTA.

Chindia – Dinamo 0-2. Prima victorie în deplasare a alb-roșiilor

„Câinii” lui Dusan Uhrin au câștigat primul meci în deplasare în actuala stagiune. Vlad Morar și Christian Irobiso au marcat golurile dinamoviștilor.

Reclamă 4 / 0/3

Chindia a atacat mai mult în prima repriză și a fost periculoasă la actiunile lui Șerban, care l-a pus la grea încercare pe Eșanu cu șuturile sale de la distanță.

După pauză, Paul Iacob a ratat o dublă-ocazie uriașă. Mai întâi, fundașul lui Săndoi a reluat cu capul direct în Eșanu din 6 metri, apoi a reluat balonul peste poartă, după ce portarul dinamovist a respins în față.

La faza imediat următoare, Andrei Chivulete i-a refuzat un penalty lui Dinamo, după un henț comis de Tiberiu Căpușă în propriul careu. Fundașul Chindiei a blocat cu mâna un șut de la distanță a lui Răzvan Grădinaru. Degeaba s-au plâns însă dinamoviștii. Chivulete și asistenții săi nu au văzut nimic.

Până la urmă, Dinamo a deblocat tabela în minutul 66, prin Vlad Morar, care a luat „la mână” trei adversari și a finalizat acțiunea cu un șut pe jos, la colțul lung. Christian Irobiso a dublat avantajul „câinilor”, în minutul 81, după ce a reluat în plasă o centrare a lui Steliano Filip.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”