Închide meniul

„Băi, cămătarilor, sunt aici!” Aroganța lui Bănel Nicoliță după ce s-a spus că ar fi fost fugărit de interlopi

Reclamă

Publicat: 2 aprilie 2022, 12:15

„Băi, cămătarilor, sunt aici! Aroganța lui Bănel Nicoliță după ce s-a spus că ar fi fost fugărit de interlopi

Bănel Nicoliţă a dat o adevărată lovitură la CS Făurei

Captură Youtube

Bănel Nicoliță a infirmat, încă o dată, informațiile despre cămătari, conform cărora ar fi fost fugărit de interlopi. Fostul internațional a și glumit pe seama acestui aspect.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicoliță a fost în centrul unui scandal de proporții. Au apărut informații că fostul fotbalist al Stelei a fugit din țară după ce s-a împrumutat de la cămătari și nu a mai putut să returneze banii. Bănel a infirmat încă o dată toate aceste zvonuri apărute în spațiul public.

Bănel Nicoliță, despre cămătari

„A fost o perioadă foarte grea din viața mea, în care am cheltuit foarte mult la echipă, la Făurei. Am trecut printr-un divorț foarte greu, nu a fost ușor. Am fost și prin Franța. A trebuit să îmi spăl puțin creierul, că eram foarte încărcat, stresat, cu toate problemele. (n. red. Despre zvonurile privind banii împrumutați de la cămătari.) Am ieșit tot timpul și am spus: băi, cămătarilor, sunt aici! N-a venit nimeni în 6 luni!

Am fost căzut psihic. A fost foarte greu. A trebuit să trec peste singur, n-am vrut să bag pe nimeni în viața mea. N-am știut că o să-mi plece familia. Dacă știam, nu mai plecam atât de departe. Cred că o să mă duc în Moldova (să fac școala de antrenori – n. red.). Am liceul terminat, la Mircea Eliade, dar n-am BAC-ul. Atunci când trebuia să dau BAC-ul, am fost plecat în Franța”, a spus Bănel Nicoliță la prosport.ro.

Fosta soție a lui Bănel Nicoliță a rupt tăcerea: „Pe mine nu m-a căutat nimeni”

Cristina Nicoliță a confirmat spusele fostului ei soț. Femeia are are doi copii cu Bănel asigură că nu a avut niciun fel de probleme.

Reclamă

Pe mine nu m-a căutat nimeni în acea perioadă, să-mi ceară vreun ban în contul vreunei datorii a lui Bănel Nicoliță. Asta pot să vă spun. Mai multe nu vreau să adaug, fiindcă nu sunt genul căreia să-i placă notorietatea. Acum cred că s-a exagerat cu toată acea poveste. A fost creată cu mult dramatism. Așa o văd acum, privind retrospectiv!„, a declarat Cristina Nicoliță pentru playtech.ro.

Cu 37 de selecții și un gol în tricoul naționalei României, Bănel continuă să fie grav afectat de divorțul prin care a trecut. A rămas în relații bune cu Cristina, dar nu e loc de împăcare.

Noi ne mai consultăm în aproape nimic de luni bune. Singura excepție o reprezintă deciziile pe care le luăm referitoare la copii. În rest, fiecare decide pentru el însuși. Am luat-o pe drumuri separate, ca atare e normal să luăm și decizii independente„, a mai spus fosta soție a lui Bănel Nicoliță.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:06 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Meci „de foc” în Bănie! Blănuță, gol la 2 minute după reușita lui Anselmo 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului Vezi toate știrile
Citește și