Închide meniul

„Băi, cămătarilor, sunt aici!” Aroganța lui Bănel Nicoliță după ce s-a spus că ar fi fost fugărit de interlopi

Publicat: 2 aprilie 2022, 12:15

„Băi, cămătarilor, sunt aici! Aroganța lui Bănel Nicoliță după ce s-a spus că ar fi fost fugărit de interlopi

Bănel Nicoliţă a dat o adevărată lovitură la CS Făurei

Captură Youtube

  • Bănel Nicoliță, o nouă reacție în scandalul interlopilor
  • Ce planuri de viitor are fostul internațional

Bănel Nicoliță a infirmat, încă o dată, informațiile despre cămătari, conform cărora ar fi fost fugărit de interlopi. Fostul internațional a și glumit pe seama acestui aspect.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicoliță a fost în centrul unui scandal de proporții. Au apărut informații că fostul fotbalist al Stelei a fugit din țară după ce s-a împrumutat de la cămătari și nu a mai putut să returneze banii. Bănel a infirmat încă o dată toate aceste zvonuri apărute în spațiul public.

Bănel Nicoliță, despre cămătari

„A fost o perioadă foarte grea din viața mea, în care am cheltuit foarte mult la echipă, la Făurei. Am trecut printr-un divorț foarte greu, nu a fost ușor. Am fost și prin Franța. A trebuit să îmi spăl puțin creierul, că eram foarte încărcat, stresat, cu toate problemele. (n. red. Despre zvonurile privind banii împrumutați de la cămătari.) Am ieșit tot timpul și am spus: băi, cămătarilor, sunt aici! N-a venit nimeni în 6 luni!

Reclamă

Am fost căzut psihic. A fost foarte greu. A trebuit să trec peste singur, n-am vrut să bag pe nimeni în viața mea. N-am știut că o să-mi plece familia. Dacă știam, nu mai plecam atât de departe. Cred că o să mă duc în Moldova (să fac școala de antrenori – n. red.). Am liceul terminat, la Mircea Eliade, dar n-am BAC-ul. Atunci când trebuia să dau BAC-ul, am fost plecat în Franța”, a spus Bănel Nicoliță la prosport.ro.

Fosta soție a lui Bănel Nicoliță a rupt tăcerea: „Pe mine nu m-a căutat nimeni”

Cristina Nicoliță a confirmat spusele fostului ei soț. Femeia are are doi copii cu Bănel asigură că nu a avut niciun fel de probleme.

Reclamă

Pe mine nu m-a căutat nimeni în acea perioadă, să-mi ceară vreun ban în contul vreunei datorii a lui Bănel Nicoliță. Asta pot să vă spun. Mai multe nu vreau să adaug, fiindcă nu sunt genul căreia să-i placă notorietatea. Acum cred că s-a exagerat cu toată acea poveste. A fost creată cu mult dramatism. Așa o văd acum, privind retrospectiv!„, a declarat Cristina Nicoliță pentru playtech.ro.

Cu 37 de selecții și un gol în tricoul naționalei României, Bănel continuă să fie grav afectat de divorțul prin care a trecut. A rămas în relații bune cu Cristina, dar nu e loc de împăcare.

Noi ne mai consultăm în aproape nimic de luni bune. Singura excepție o reprezintă deciziile pe care le luăm referitoare la copii. În rest, fiecare decide pentru el însuși. Am luat-o pe drumuri separate, ca atare e normal să luăm și decizii independente„, a mai spus fosta soție a lui Bănel Nicoliță.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Câte clase are, de fapt, Bănel Nicoliță
Diverse • 22 mart., 8:44
FOTO
Câte clase are, de fapt, Bănel Nicoliță: „De asta am picat!”. Promisiunea pe care i-a făcut-o Anamariei Prodan
Bănel Nicoliţă i-a făcut destăinuiri fabuloase Anamariei Prodan
Extra • 19 mart., 21:39
FOTO
„Cine ţi-a pus numele ăsta?” Bănel Nicoliţă i-a făcut destăinuiri fabuloase Anamariei Prodan: „Băi, Mariţo!”
Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara
Fotbal intern • 18 mart., 21:46
„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO
Ce făcea Bănel Nicoliţă, în ziua derby-urilor dintre FCSB şi Rapid
Diverse • 18 mart., 9:04
FOTO
Bănel Nicoliţă a dat detalii despre noua sa iubită: „Sunt fericit!” Ce afacere au împreună
Bănel Nicoliță știe singurul mod prin care FCSB poate câștiga titlul
Liga 1 • 13 mart., 9:37
Bănel Nicoliță știe singurul mod prin care FCSB poate câștiga titlul. Cine trebuie să îi ajute pe roș-albaștri: „E cel mai bun”