Închide meniul

Vladimir Klitschko, anunț cutremurător în timpul ședinței de la Berlin: „Totul are o limită!”. Ce arme le-au cerut ucrainenii nemţilor pentru a-l opri pe Vladimir Putin

Antena Sport Publicat: 2 aprilie 2022, 14:23

Reclamă
Vladimir Klitschko, anunț cutremurător în timpul ședinței de la Berlin: „Totul are o limită!. Ce arme le-au cerut ucrainenii nemţilor pentru a-l opri pe Vladimir Putin

Vladimir Klitschko cere sancţiuni dure pentru ruşii lui Vladimir Putin

Colaj Instagram, Profimedia

Vladimir Klitschko (46 de ani) a plecat în mijlocul războiului declanșat de Rusia în Ucraina, pentru a solicita întăriri împotriva armatei lui Vladimir Putin. Fratele lui Vitali Klitschko, primarul din Kiev, a mers la Berlin și le-a cerut mai mult sprijin oficialilor germani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vladimir Klitschko, fratele primarului din Kiev, a părăsit Ucraina în mijlocul războiului, pentru a le cere întăriri aliaților. Fostul campion mondial din box a plecat în Germania, pentru a participa la o întâlnire organizată la Berlin.

Război în Ucraina | Anunțul lui Vladimir Klitschko în timpul ședinței de la Berlin: „Pentru a ne opri, trebuie să ne omoare!”

În cadrul adunării respective, fratele lui Vitali Klitschko le-a comunicat oficialilor nemți faptul că Ucraina are nevoie disperată de sprijinul lor pentru a rezista în războiul declanșat de Rusia, la comanda lui Vladimir Putin.

În timpul ședinței, Vladimir Klitschko a lăudat forța mentală a ucrainenilor, apoi a spus că au nevoie și de armament pe măsură. În timpul călătoriei în Germania, Vladimir Klitschko s-a întâlnit cu mai mulți oameni influenți. Fostul campion a discutat cu Ministrul Economiei, Robert Habeck, Cancelarul Austriei, Karl Nehammer, şi Ministrul German de Finanțe, Christian Lindner.

„Ucrainenii sunt mai puternici din punctul de vedere al voinței, decât din cel al armamentului. Pentru a ne opri, trebuie să ne omoare. Dar, totul are o limită. Vreau ca aliații noștri să pună stop acestui război!

Reclamă

Germania este inima Europei! Vreau ca Germania să susțină pacea pentru care luptăm. „, a spus Wladimir Klitschko, potrivit thenationalnews.com.

Ce arme le-au cerut ucrainenii nemților pentru a putea lupta în continuare contra Rusiei

Potrivit sursei citate, ucrainenii le-au cerut nemților drone de recunoaștere, drone de luptă, radare de recunoaștere de artilerie și avioane de luptă.

Inițial, armata ucraineană le-a cerut nemților arme anti-tancuri, dar prioritățile s-au schimbat între timp. Rușii au început să folosească mai mult obuze și rachete și au redus intervențiile cu tancuri și vehicule blindate.

Reclamă 4 / 0/3

Din momentul declanșării războiului și până acum, Germania a trimis în Ucraina ajutoare a căror valoare totală depășește 80 de milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și