Închide meniul

Rapid – FC Botoșani 3-0 | Antonio Sefer, declarații printre lacrimi după golul fabulos marcat pe Stadionul Giulești!

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 aprilie 2022, 22:42 / Actualizat: 29 aprilie 2024, 19:45

Reclamă
Rapid – FC Botoșani 3-0 | Antonio Sefer, declarații printre lacrimi după golul fabulos marcat pe Stadionul Giulești!

Antonio Sefer, gol superb în Rapid - FC Botoșani 3-0

Hepta

Rapid – FC Botoșani 3-0 | Antonio Sefer, declarații printre lacrimi după golul fabulos marcat pe Stadionul Giulești! La primul meci oficial pe noul Stadion Giulești, jucătorii lui Adi Mutu au dat recital și au triumfat în disputa din etapa a 3-a a play-out-ului Ligii 1. Alb-vișiniii au înregistrat cea mai categorică victorie stagională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Mutu a revitalizat-o pe echipa din Grant după ce l-a înlocuit pe Mihai Iosif. Cu „Briliantul” pe bancă, Rapid are patru victorii la rând.

Rapid – FC Botoșani 3-0 | Antonio Sefer, declarații printre lacrimi după golul marcat

Sperăm să câștigăm locul 1 în play-out pentru că e atmosferă incredibilă pe Giulești. Nu ai cum să nu dai totul pe teren când suporterii cântă din primul minut. Eram în Olanda și mă uitam la Rapid și am spus că vreau să ajung aici să mă simt fotbalist. Am pielea de găină, vreau să-i fac mândri pe fanii Rapidului.

A fost o bucurie de nedescris, când nimeni nu mai spera în mine Dumnezeu mi-a dat acest gol. Am avut momente foarte grele în această perioadă. Vreau să-i dedic golul acesta unchiului meu care din păcate nu este bine, familiei mele. Sper să-i fac mândri„, a declarat Antonio Sefer după Rapid – FC Botoșani 3-0.

Vojtus a deschis scorul în minutul 10, cu o reluare din cinci metri, după o pasă a lui Rareș Ilie. Meritul îi aparține însă lui Alex Ioniță, care a pătruns excelent în careul moldovenilor.

Reclamă

Sefer a dublat” avantajul Rapidului în minutul 62 printr-o bijuterie. Puștiul lui Adrian Mutu a marcat dintr-o lovitură liberă de la peste 35 de metri. Jucătorul de 21 de ani a trimis un șut violent, care l-a luat prin surprindere pe Eduard Pap.

Alexandru Albu a închis tabela cu un sfert de oră înainte de final, cu un gol din penalty. S-a terminat 3-0 pentru Rapid, care a devenit noul lider din play-out.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani Vezi toate știrile
Citește și