Închide meniul

Rapid – FC Botoșani 3-0 | Antonio Sefer, declarații printre lacrimi după golul fabulos marcat pe Stadionul Giulești: „Am pielea de găină. Dumnezeu mi-a dat acest gol!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 aprilie 2022, 22:42

Rapid – FC Botoșani 3-0 | Antonio Sefer, declarații printre lacrimi după golul fabulos marcat pe Stadionul Giulești: „Am pielea de găină. Dumnezeu mi-a dat acest gol!

Antonio Sefer, gol superb în Rapid - FC Botoșani 3-0

Hepta

Rapid – FC Botoșani 3-0. La primul meci oficial pe noul Stadion Giulești, jucătorii lui Adi Mutu au dat recital și au triumfat în disputa din etapa a 3-a a play-out-ului Ligii 1. Alb-vișiniii au înregistrat cea mai categorică victorie stagională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Mutu a revitalizat-o pe echipa din Grant după ce l-a înlocuit pe Mihai Iosif. Cu „Briliantul” pe bancă, Rapid are patru victorii la rând.

Antonio Sefer, prima reacție după Rapid – FC Botoșani 3-0

Sperăm să câștigăm locul 1 în play-out pentru că e atmosferă incredibilă pe Giulești. Nu ai cum să nu dai totul pe teren când suporterii cântă din primul minut. Eram în Olanda și mă uitam la Rapid și am spus că vreau să ajung aici să mă simt fotbalist. Am pielea de găină, vreau să-i fac mândri pe fanii Rapidului.

A fost o bucurie de nedescris, când nimeni nu mai spera în mine Dumnezeu mi-a dat acest gol. Am avut momente foarte grele în această perioadă. Vreau să-i dedic golul acesta unchiului meu care din păcate nu este bine, familiei mele. Sper să-i fac mândri„, a declarat Antonio Sefer după Rapid – FC Botoșani 3-0.

Vojtus a deschis scorul în minutul 10, cu o reluare din cinci metri, după o pasă a lui Rareș Ilie. Meritul îi aparține însă lui Alex Ioniță, care a pătruns excelent în careul moldovenilor.

Reclamă

Sefer a dublat” avantajul Rapidului în minutul 62 printr-o bijuterie. Puștiul lui Adrian Mutu a marcat dintr-o lovitură liberă de la peste 35 de metri. Jucătorul de 21 de ani a trimis un șut violent, care l-a luat prin surprindere pe Eduard Pap.

Alexandru Albu a închis tabela cu un sfert de oră înainte de final, cu un gol din penalty. S-a terminat 3-0 pentru Rapid, care a devenit noul lider din play-out.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și