Închide meniul

Rapid – FC Botoșani 3-0 | Echipa lui Adrian Mutu a făcut show la primul meci oficial pe noul Giulești! „Briliantul”, victorii pe linie. Antonio Sefer, golul serii

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 aprilie 2022, 22:20

Rapid – FC Botoșani 3-0 | Echipa lui Adrian Mutu a făcut show la primul meci oficial pe noul Giulești! „Briliantul, victorii pe linie. Antonio Sefer, golul serii

România - Finlanda şi România - Muntenegru se vor juca pe stadionul Giuleşti

Hepta

  • Rapid – FC Botoșani 3-0
  • A fost primul meci oficial pe Stadionul Giulești

Rapid – FC Botoșani 3-0. Rapidiștii s-au dezlănțuit la primul meci oficial pe noul Giulești. Adrian Mutu a ajuns la patru victorii la rând pe banca formației alb-vișinie. Antonio Sefer a înscris golul serii, de la peste 35 de metri, din lovitură liberă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vojtus a deschis scorul în minutul 10, cu o reluare din cinci metri, după o pasă a lui Rareș Ilie. Meritul îi aparține însă lui Alex Ioniță, care a pătruns excelent în careul moldovenilor.

A fost primul gol într-un meci oficial pe noua arenă a Rapidului. Noul stadion din Giulești a fost inaugurat săptămâna trecută cu un amical între Rapid și Poli Timișoara. Arena are 14.000 de locuri, iar modernizarea a costat 39 de milioane de euro.

Reclamă

Sefer a dublat” avantajul Rapidului în minutul 62 printr-o bijuterie. Puștiul lui Adrian Mutu a marcat dintr-o lovitură liberă de la peste 35 de metri. Jucătorul de 21 de ani a trimis un șut violent, care l-a luat prin surprindere pe Eduard Pap.

Portarul Botoșaniului a atins balonul, dar nu a putut să-l oprească din drumul spre plasă. Mingea s-a oprit aproape de vinclu, moment în care tribunele din noul Giulești au sărit în aer.

Reclamă

Alexandru Albu a închis tabela cu un sfer de oră înainte de final, cu un gol din penalty. S-a terminat 3-0 pentru Rapid, care a devenit noul lider din play-out.

Rapid – FC Botoșani 3-0

Min 75: GOOOL Rapid! Alexandru Albu a marcat dintr-un penalty scos de Alex Ioniță.

Min 61: GOOOOL Rapid! Antonio Sefer a marcat cu un șut bombă din lovitură liberă, de la 35 de metri, care s-a oprit direct în vinclu. Este primul gol în Liga 1 pentru „șeptarul” Rapidului.

Reclamă 4 / 0/3

Min 45: Pauză! Scorul este 0-0.

Min 10: GOOOL Rapid! Vojtus a marcat din 5 metri după o pasă a lui Rareș Ilie. Meritul îi aparține însă lui Alex Ioniță, care a pătruns excelent în careul moldovenilor.

Min 1: A început meciul.

Rapid: Moldovan – Belu, Săpunaru, Grigore, Morais – Albu, Kait, Sefer – Vojtus, Ioniță, Ilie
Rezerve: Drăghia, Goge, Dandea, Carnat, Pănoiu, Alami, Stahl, Bălan, Marzouk
Antrenor: Adrian Mutu

FC Botoșani: Pap – Braun, Haruț, Dawa, Țigănașu – Dican, Papa – Mailat, Tîrcoveanu, Jaja Silva – Roman II
Rezerve: Contra, Șeroni, Dragu, Florescu, Croitoru, Petkovski, Mateus Barbosa, Roman I, Tisdell
Antrenor: Marius Croitoru

Meciul va fi arbitrat de Adrian Cojocaru, iar asistenții săi vor fi Valentin Avram și Marius Badea, anunță CCA.

Adrian Mutu, păcălit la conferința de presă

Adrian Mutu a fost păcălit la conferința de presă dinainte de Rapid – FC Botoșani. De 1 aprilie, „Briliantul” a aflat că echipa lui nu poate juca partida pe noul stadion din Giulești. Antrenorul rapidiștilor a rămas complet debusolat.

Reclamă

Jurnalista Antena Sport Roxana Bratu i-a spus lui Adrian Mutu că meciul Rapid – Botoșani nu se va juca pe noul Giulești, ci la Mioveni. „Briliantul” a căzut pradă păcălelii. Reacția lui a fost fabuloasă.

Serios? Nu ştiam. Sperăm să nu. Sperăm ca mâine să fim aici. Mulţumim Mioveniului pentru ospitalitate şi pentru că ne-a pus terenul la dispoziţie, dar noi ne dorim să jucăm în casa noastră, aici, în Giuleşti”, a fost prima reacție a lui Adrian Mutu.

După ce a fost lămurit, lui Mutu i-a revenit zămbetul pe buze. Antrenorul rapidiștilor a recunoscut că nu s-a gândit vreun moment ca totul să fie o păcăleală.

Nu înţelegeam de ce. În fine, 1 aprilie. Suntem înainte de meci şi nu prea îmi arde de păcăleli. Dar bună gluma”, a mai spus Adrian Mutu.

Meciul Rapid – FC Botoșani va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe as.ro, de la ora 20:30.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:37 Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1™: „Nu o să mai fiu aici, oricât de mult mi-ar plăcea”. Ce vrea să încerce 10:16 Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo: „Vor ca Poli Iaşi să pice!”. Anunţ teribil despre Luca Mihai 10:00 Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian 9:32 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 a fost în AntenaPLAY. Bernie a debutat cu dreptul la Cupa Mondială Macao 2024 8:56 Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment 8:30 Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali 8:24 Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: „Cu 5 milioane poți să-i iei!” 0:07 Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului 0:02 ”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2! 14
apr.
23:47
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: "Păi noi suntem idioţi?"
Liga 1 • 14 apr., 23:46
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?”
Eugen Trică s-a năpustit asupra arbitrilor după umilinţa cu Botoşani: "Ei nici nu arbitrează"
Liga 1 • 14 apr., 17:00
„Nu se poate aşa ceva!” Eugen Trică s-a năpustit asupra arbitrilor după umilinţa cu Botoşani: „Ei nici nu arbitrează”
FC Botoşani - FCU Craiova 4-1
Liga 1 • 14 apr., 15:28
FC Botoşani – FCU Craiova 4-1. Umilinţă pentru echipa lui Mititelu. Lopez, gol din „foarfecă”! Dinamo pe ultimul loc. Clasamentul
Cum arată acum clasamentul în play-out! Luptă extrem de încinsă pentru evitarea retrogradării
Liga 1 • 13 apr., 23:47
Cum arată acum clasamentul în play-out! Luptă extrem de încinsă pentru evitarea retrogradării
Nebunie la meciul care o poate face campioană pe FCSB!
Liga 1 • 13 apr., 16:30
Nebunie la meciul care o poate face campioană pe FCSB! Câte bilete s-au vândut la derby-ul cu Rapid! „Erupe” Arena Națională