Închide meniul

Barcelona va avea un nou sponsor! Catalanii vor primi peste 300 de milioane de dolari. Cum se va numi stadionul Barcei în următorii 12 ani

Cosmin Cioboată Publicat: 3 aprilie 2022, 17:08

Reclamă
Barcelona va avea un nou sponsor! Catalanii vor primi peste 300 de milioane de dolari. Cum se va numi stadionul Barcei în următorii 12 ani

Barcelona va avea un nou sponsor

Profimedia

Barcelona va avea un nou sponsor pe tricouri. Anunțul a devenit oficial astăzi, după o ședință extraordinară organizată de board-ul catalanilor. Barca a ajuns la un numitor comun cu Spotify, urmând ca stadionul formației blaugrana să se numească „Spotify Camp Nou” în următorii 12 ani. Celebrul brand, creat de Daniel Ek, le va plăti catalanilor peste 300 de milioane de dolari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înțelegerea dintre Barcelona și Spotify a devenit realitate. Board-ul catalanilor a organizat astăzi o ședință extraordinară, care a durat mai mult de 3 ore, anunță cotidianul Marca.

OFICIAL. Barca va avea un nou sponsor: Spotify! Cum se va numi stadionul catalanilor

În urma adunării respective, membrii din board-ul Barcelonei au votat în favoarea contractului de sponsorizare cu colosul din industria muzicală. Mai precis, 625 de membri au votat „DA”, dintr-un total de 906 de persoane prezente la ședință.

Spotify va deveni noul sponsor de pe tricourile catalanilor. Logo-ul companiei suedeze va apărea pe echipamentele echipelor masculine și feminine în următoarele 4 sezoane. De asemenea, numele stadionului Barcei va fi schimbat în „Spotify Camp Nou” în următorii 12 ani.

Reclamă

Joan Laporta, preşedintele Barcelonei, s-a arătat extrem de bucuros după parteneriatul încheiat cu platforma online de muzică.

Joan Laporta, în culmea fericirii după ce Barcelona a semnat cu Spotify: „E cel mai bun contract de sponsorizare din istoria clubului!”

„Este cel mai bun contract de sponsorizare, de pe tricouri, din istoria Barcelonei și cel mai bun din lumea fobalului, la nivel de tricouri și stadion. Este un brand modern și tineresc, care are prezent și viitor. A fost opțiunea care ne-a oferit cea mai mare forță.”, a spus Joan Laporta, la finalul şedinţei, citat de Marca.

Potrivit presei internaționale, Spotify îi va plăti Barcelonei 310 milioane de dolari pentru contractul încheiat pe 4 ani. Inițial se zvonea că echipa catalană va încasa 320 de milioane de dolari.

Reclamă 4 / 0/3

Oficialii celor de la Barcelona au dezvăluit că au avut mai multe variante, dar Spotify a fost cea pe care au considerat-o cea mai potrivită. În plus, catalanii au asigurat că Nike, celălalt sponsor uriaș al Barcei, este încântat de noua înțelegere cu Spotify.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” Vezi toate știrile
Citește și