Închide meniul

Lionel Messi, aşteptat înapoi la Barcelona: „Hai să vorbim, Leo!”. Anunţul fabulos făcut de președintele Joan Laporta

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 2 aprilie 2022, 9:07

Lionel Messi, aşteptat înapoi la Barcelona: „Hai să vorbim, Leo!. Anunţul fabulos făcut de președintele Joan Laporta

Lionel Messi, aşteptat înapoi la Barcelona

Lionel Messi (34 de ani) va avea mereu uşa deschisă la Barcelona. Afirmaţia care îi bucură pe fanii catalani a fost confirmată de preşedintele clubului, Joan Laporta. Conducătorul de pe Camp Nou a fost întrebat dacă l-ar primi înapoi pe starul argentinian, iar acesta a spus că „aş fi mai mult decât bucuros”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a plecat vara trecută de la Barcelona, iar fanii catalani continuă să-i ducă dorul.

Lionel Messi, aşteptat înapoi la Barcelona: „Hai să vorbim, Leo!”. Anunţul lui Joan Laporta

Președintele Joan Laporta spune că l-ar primi la orice oră înapoi pe Camp Nou, dacă starul argentinian și-ar exprima această dorință.

„Imaginaţi-vă că, într-o zi, Leo Messi vă sună și vă spune: <Domnule preşedinte, vreau să mă întorc la Barca!>”. Cum aţi răspunde?”, a fost întrebat Joan Laporta de RTVE.

Preşedintele Barcelonei a acceptat exercițiul de imaginație, fără să stea deloc pe gânduri:

Reclamă

„Hai să vorbim, Leo, hai să vorbim! (râde). Aş fi bucuros dacă s-ar întâmpla așa ceva, mai mult decât bucuros!”, a răspuns Joan Laporta.

Messi, numai două goluri marcate în Franța

Lionel Messi s-a despărțit de Barcelona în vara anului trecut, după 18 ani petrecuți pe Camp Nou, la academie și echipa mare. Ulterior, starul argentinian a semnat cu PSG, unde nu s-a acomodat așa cum s-ar fi așteptat fanii săi. Messi a marcat numai două goluri în campionatul Franței, în 18 apariții.

Reclamă 4 / 0/3

Cifrele sale arată mai bine în UEFA Champions League, unde a înscris 5 goluri în 7 meciuri. Totuși, internaționalul sud-american va rămâne cu golurile respective, având în vedere că PSG a fost eliminată de Real Madrid, fosta sa rivală din La Liga.

Campionatul Mondial 2022. Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo se pot duela, cel mai devreme, în semifinale

Se știe traseul pentru Campionatul Mondial 2022 după ce s-au tras la sorți grupele. Într-o festivitate care a avut loc la Doha, granzii fotbalului au aflat cu cine se vor duela la turneul final din Qatar, programat a se disputa între 21 noiembrie şi 18 decembrie.

Spania și Germania au fost repartizate în „grupa morții” și vor juca primul meci șoc al CM 2022. Partida va avea o miză uriașă și i-ar putea facilita un traseu mai ușor. Echipa care se va califica de pe primul loc o va avea adversară, în optimile de finală, pe naționala care se va clasa pe poziția secundă în grupa F, din care fac parte Belgia, Croația, Maroc și Canada.

Un duel stelar este programat și în grupa C, între Lionel Messi și Robert Lewandowski. Atât Argentina, cât și Polonia, speră să evite o confruntare teribilă în „optimi”. Ocupanta locului doi va da, foarte probabil, peste Brazilia.

Meciul dintre marii rivali ai ultimului deceniu, Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, nu va putea avea loc înainte de faza semifinalelor. Argentina și Portugalia ar putea să fie adversare chiar și în marea finală!

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și