Închide meniul

Dan Petrescu, exasperat din cauza ninsorii: „Nu poţi să ai ghinionul ăsta, sincer!”. De ce se teme antrenorul lui CFR Cluj de FC Argeș: „Cred că e un record!”

Cosmin Cioboată Publicat: 3 aprilie 2022, 18:43

Reclamă
Dan Petrescu, exasperat din cauza ninsorii: „Nu poţi să ai ghinionul ăsta, sincer!. De ce se teme antrenorul lui CFR Cluj de FC Argeș: „Cred că e un record!

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj

Profimedia

Dan Petrescu a prefațat meciul dintre CFR Cluj și FC Argeș, de mâine seară (ora 21:00). Antrenorul liderului din Liga 1 s-a arătat extrem de deranjat de ninsoarea care a acaparat Clujul cu o zi înaintea partidei din Gruia. În plus, „Bursucul” a dezvăluit care este principala lui temere în partida cu piteștenii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu s-a arătat foarte deranjat la conferința de presă premergătoare meciului dintre CFR Cluj și FC Argeș, din etapa a 3-a a play-off-ului din Liga 1.

Dan Petrescu, supărat din cauza ninsorii: „Nu poţi să ai ghinionul ăsta!”. Ce a spus înainte de CFR Cluj – FC Argeș

Ninsoarea i-a dat planurile peste cap antrenorului campioanei, care speră în continuare să aibă la dispoziție un teren imaculat.

„Gazonul arată bine. Ne-am chinuit, n-am intrat pe el de atâta timp. Nu poţi să ai ghinionul ăsta să vină ninsoarea cu o zi înainte de meci, sincer. Şi acum trebuie să facem antrenamnet pe el, sper să nu îl stricăm pentru că chiar arată bine.

În altă parte nu avem unde să ne antrenăm, pentru că nu găsim nocturnă la ora asta. Sper să nu îl stricăm. Chiar îmi doream un gazon foarte bun.”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţă.

Reclamă

De ce se teme antrenorul CFR-ului înaintea meciului cu FC Argeș: „Cred că e un record!”

Dan Petrescu a vorbit şi despre viitoarea adversară. „Bursucul” a descoperit principalul atu al formaţiei lui Andrei Prepeliţă, de care se teme cel mai mult: organizarea foarte bună din faza defensivă.

„FC Argeş, împreună cu FC Voluntari, sunt surprizele plăcute ale campionatului. Nu mă aşteptam, la începutul campionatului, ca ele să fie în play-off. E meritul antrenorului, al jucătorilor şi al tuturor de acolo.

Au făcut un campionat excelent. Să primeşti doar 22 de goluri în 30 de meciuri cred că e un record pentru o echipă ca FC Argeş. Au primit foarte puţine goluri şi cred că ăsta a fost secretul. În meciul cu FCSB numai ghinionul a făcut să piardă (scor 2-3). Au făcut un meci excelent. E greu să îţi creezi ocazii contra lor, pentru că sunt organizaţi foarte bine.”, a mai declarat Dan Petrescu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15
mai
0:37
Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară
15
mai
0:34
Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra
15
mai
0:25
Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor
23:57 Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular 23:48 Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!” 23:09 Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid 23:04 Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol 23:00 AS.ro | Gabriel Grecescu va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie din lumea şahului 22:09 „Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid 22:05 Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate” Vezi toate știrile
Citește și