Închide meniul

“Dan Petrescu, cel mai bun fotbalist din istoria României!”. Declarația fabuloasă a selecționerului Greciei. Ce a spus despre “Bursuc”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 24 martie 2022, 19:36

“Dan Petrescu, cel mai bun fotbalist din istoria României!”. Declarația fabuloasă a selecționerului Greciei. Ce a spus despre “Bursuc”

Dan Petrescu este cel mai bun jucător din istoria fotbalului românesc, în viziunea lui Gustavo Poyet

Profimedia

„Dan Petrescu, cel mai bun fotbalist român!”. Declarația lui Gustavo Poyet, înainte de România – Grecia

Dan Petrescu a fost lăudat la scenă deschisă de Gustavo Poyet, la conferința de presă premergătoare partidei România – Grecia, de mâine seară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi au fost coechipieri la Chelsea în perioada 1997-2000, iar relația s-a păstrat până în ziua de astăzi. Numit la cârma naționalei Greciei luna trecută, Poyet a fost întrebat care este, în opinia lui, cel mai bun fotbalist român din toate timpurile.

“Pentru mine, Dan Petrescu este cel mai bun jucător din istoria fotbalului românesc. Dar poate sunt puțin subiectiv.”, a spus Gustavo Payet, la conferința de presă.

Dan Petrescu și Gustavo Payet, foști colegi la Chelsea: „Ne vedem, suntem prieteni!”

Selecționerul uruguayan a dezvăluit că ultima sa vizită la București a avut loc la nunta prietenului Dan Petrescu.

“Am vorbit ieri (n.r. – cu Dan Petrescu), vom vorbi și azi. Ne vedem, suntem prieteni. Am amintiri foarte frumoase cu el, ultima mea vizită în București a fost la nunta lui.”, a mai adăugat Poyet.

Reclamă

Dan Petrescu și Gustavo Poyet au fost colegi la Chelsea timp de 3 sezoane. Uruguyanul a evoluat pe postul de mijlocaș ofensiv, a adunat 143 de apariții și a marcat 45 de goluri pentru formația londoneză. Patru trofee a cucerit Poyet pe Stamford Bridge.

Bella Vista, Grenoble, River Plate, Real Zaragoza și Tottenham sunt celelalte echipe la care a jucat Gustavo Payet în timpul carierei.

Care este cel mai bine acoperit post de la națională? Răspunsul lui Edi Iordănescu, înainte de România – Grecia

Edi Iordănescu se pregătește pentru debutul pe banca naționalei României. Înaintea meciului amical cu Grecia, de mâine seară, selecționerul a fost întrebat care consideră că este postul cel mai bine acoperit din cadrul primei reprezentative, în clipa de față.

Reclamă 4 / 0/3

Iordănescu Jr. nu a stat mult pe gânduri:

“Postul de selecționer este cel mai bine acoperit. Am convocat jucători în care am mare încredere. Încercăm să îi ajutăm, pentru că acum avem șansa asta.

E important ca oricare jucător care vine să aducă spirit, valoare… dar cea mai mare valoare este cea din suflet. Sunt jucători care vin din campionate importante.”, a declarat Edi Iordănescu, înainte de România – Grecia. 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și