Închide meniul

Dan Petrescu, exasperat din cauza ninsorii: „Nu poţi să ai ghinionul ăsta, sincer!”. De ce se teme antrenorul lui CFR Cluj de FC Argeș: „Cred că e un record!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 3 aprilie 2022, 18:43

Dan Petrescu, exasperat din cauza ninsorii: „Nu poţi să ai ghinionul ăsta, sincer!. De ce se teme antrenorul lui CFR Cluj de FC Argeș: „Cred că e un record!

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj

Profimedia

Dan Petrescu a prefațat meciul dintre CFR Cluj și FC Argeș, de mâine seară (ora 21:00). Antrenorul liderului din Liga 1 s-a arătat extrem de deranjat de ninsoarea care a acaparat Clujul cu o zi înaintea partidei din Gruia. În plus, „Bursucul” a dezvăluit care este principala lui temere în partida cu piteștenii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu s-a arătat foarte deranjat la conferința de presă premergătoare meciului dintre CFR Cluj și FC Argeș, din etapa a 3-a a play-off-ului din Liga 1.

Dan Petrescu, supărat din cauza ninsorii: „Nu poţi să ai ghinionul ăsta!”. Ce a spus înainte de CFR Cluj – FC Argeș

Ninsoarea i-a dat planurile peste cap antrenorului campioanei, care speră în continuare să aibă la dispoziție un teren imaculat.

„Gazonul arată bine. Ne-am chinuit, n-am intrat pe el de atâta timp. Nu poţi să ai ghinionul ăsta să vină ninsoarea cu o zi înainte de meci, sincer. Şi acum trebuie să facem antrenamnet pe el, sper să nu îl stricăm pentru că chiar arată bine.

În altă parte nu avem unde să ne antrenăm, pentru că nu găsim nocturnă la ora asta. Sper să nu îl stricăm. Chiar îmi doream un gazon foarte bun.”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţă.

Reclamă

De ce se teme antrenorul CFR-ului înaintea meciului cu FC Argeș: „Cred că e un record!”

Dan Petrescu a vorbit şi despre viitoarea adversară. „Bursucul” a descoperit principalul atu al formaţiei lui Andrei Prepeliţă, de care se teme cel mai mult: organizarea foarte bună din faza defensivă.

„FC Argeş, împreună cu FC Voluntari, sunt surprizele plăcute ale campionatului. Nu mă aşteptam, la începutul campionatului, ca ele să fie în play-off. E meritul antrenorului, al jucătorilor şi al tuturor de acolo.

Au făcut un campionat excelent. Să primeşti doar 22 de goluri în 30 de meciuri cred că e un record pentru o echipă ca FC Argeş. Au primit foarte puţine goluri şi cred că ăsta a fost secretul. În meciul cu FCSB numai ghinionul a făcut să piardă (scor 2-3). Au făcut un meci excelent. E greu să îţi creezi ocazii contra lor, pentru că sunt organizaţi foarte bine.”, a mai declarat Dan Petrescu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
Vezi toate știrile
Citește și