Închide meniul

“Rămâi la PSG?”. Anunțul lui Kylian Mbappe, după ce a reușit două goluri și trei assist-uri în ultimul meci

Cosmin Cioboată Publicat: 4 aprilie 2022, 9:26

Reclamă
“Rămâi la PSG?”. Anunțul lui Kylian Mbappe, după ce a reușit două goluri și trei assist-uri în ultimul meci

Kylian Mbappe, starul lui PSG

Profimedia

Kylian Mbappe (23 de ani) a făcut un anunț interesant legat de viitorul său, după PSG – Lorient 5-1. Starul parizienilor a bifat un meci fabulos, reușind două goluri și trei pase decisive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe a vorbit din nou despre viitorul său, la finalul duelului dintre PSG și Lorient, scor 5-1, în care a contribuit la toate cele 5 goluri marcate de parizieni.

Anunțul lui Kylian Mbappe despre viitorul său, după meciul stelar făcut în tricoul lui PSG: „Toată lumea știe asta”

Parizienii și-au sursclasat adversarul, într-o partidă în care Neymar, Lionel Messi și Kylian Mbappe au strălucit. A fost pentru prima oară când cele trei staruri au reușit să înscrie în același duel. Mbappe a fost omul meciului, cu două goluri marcate și trei assist-uri expediate.

La finalul confruntării de la Paris, Mbappe a fost întrebat din nou despre viitorul său. Contractul campionului mondial expiră în vară, iar multe cluburi de top din Europa se află pe urmele sale, în prim-plan cu Real Madrid.

Mbappe a dezvăluit că au apărut “elemente noi”, dar nu este exclus să semneze un nou contract cu PSG, chiar dacă până acum a refuzat toate propunerile de prelungire.

Reclamă

“Încă nu m-am decis asupra viitorului meu, toată lumea știe asta. Încă mă gândesc, sunt elemente noi și foarte mulți parametri. Dacă aș fi luat o decizie finală, aș fi anunțat. Dacă este posibil să rămân la PSG? Da, bineînțeles.”, a spus Kylian Mbappe, pentru Prime Video, citat de Fabrizio Romano.

Mbappe a intrat în istoria Ligue 1

PSG a făcut show total în partida cu Lorient. Cele 3 super-staruri de la PSG au marcat pentru prima dată într-un singur meci. Neymar şi Mbappe au marcat câte două goluri, în timp Lionel Messi a înscris o singură dată.  Este pentru prima dată când cele 3 staruri marchează în acelaşi meci.

Mai mult, pe lângă cele două goluri marcate, Mbappe le-a pasat decisiv colegilor săi. S-a terminat 5-1 pentru PSG.

Reclamă 4 / 0/3

După cele două goluri marcate, Kylian Mbappe a ajuns pe locul 3 în topul golgheterilor din Ligue 1, din acest secol. Doar Edinson Cavani şi Pedro Pauleta au marcat mai multe goluri decât actualul star al lui PSG.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:27 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele de start 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua cursă e ACUM, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous Vezi toate știrile
Citește și