Închide meniul

“Rămâi la PSG?”. Anunțul lui Kylian Mbappe, după ce a reușit două goluri și trei assist-uri în ultimul meci

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 4 aprilie 2022, 9:26

“Rămâi la PSG?”. Anunțul lui Kylian Mbappe, după ce a reușit două goluri și trei assist-uri în ultimul meci

Kylian Mbappe, starul lui PSG

Profimedia

Kylian Mbappe (23 de ani) a făcut un anunț interesant legat de viitorul său, după PSG – Lorient 5-1. Starul parizienilor a bifat un meci fabulos, reușind două goluri și trei pase decisive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe a vorbit din nou despre viitorul său, la finalul duelului dintre PSG și Lorient, scor 5-1, în care a contribuit la toate cele 5 goluri marcate de parizieni.

Anunțul lui Kylian Mbappe despre viitorul său, după meciul stelar făcut în tricoul lui PSG: „Toată lumea știe asta”

Parizienii și-au sursclasat adversarul, într-o partidă în care Neymar, Lionel Messi și Kylian Mbappe au strălucit. A fost pentru prima oară când cele trei staruri au reușit să înscrie în același duel. Mbappe a fost omul meciului, cu două goluri marcate și trei assist-uri expediate.

La finalul confruntării de la Paris, Mbappe a fost întrebat din nou despre viitorul său. Contractul campionului mondial expiră în vară, iar multe cluburi de top din Europa se află pe urmele sale, în prim-plan cu Real Madrid.

Mbappe a dezvăluit că au apărut “elemente noi”, dar nu este exclus să semneze un nou contract cu PSG, chiar dacă până acum a refuzat toate propunerile de prelungire.

Reclamă

“Încă nu m-am decis asupra viitorului meu, toată lumea știe asta. Încă mă gândesc, sunt elemente noi și foarte mulți parametri. Dacă aș fi luat o decizie finală, aș fi anunțat. Dacă este posibil să rămân la PSG? Da, bineînțeles.”, a spus Kylian Mbappe, pentru Prime Video, citat de Fabrizio Romano.

Mbappe a intrat în istoria Ligue 1

PSG a făcut show total în partida cu Lorient. Cele 3 super-staruri de la PSG au marcat pentru prima dată într-un singur meci. Neymar şi Mbappe au marcat câte două goluri, în timp Lionel Messi a înscris o singură dată.  Este pentru prima dată când cele 3 staruri marchează în acelaşi meci.

Mai mult, pe lângă cele două goluri marcate, Mbappe le-a pasat decisiv colegilor săi. S-a terminat 5-1 pentru PSG.

Reclamă 4 / 0/3

După cele două goluri marcate, Kylian Mbappe a ajuns pe locul 3 în topul golgheterilor din Ligue 1, din acest secol. Doar Edinson Cavani şi Pedro Pauleta au marcat mai multe goluri decât actualul star al lui PSG.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și