Închide meniul

Marius Şumudică, debut cu stângul la Al Shabab! A fost eliminat din Cupa Regelui şi a ratat un posibil duel de lux cu Cosmin Contra

Dragoș Vasile Publicat: 4 aprilie 2022, 11:56

Reclamă
Marius Şumudică, debut cu stângul la Al Shabab! A fost eliminat din Cupa Regelui şi a ratat un posibil duel de lux cu Cosmin Contra

Marius Şumudică e antrenorul lui Al Shabab

Mustafa Ciftci / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

Al Shabab, echipa antrenată de Marius Şumudică, a ratat calificarea în finala Cupei Regelui, duminică, după ce a fost învinsă, scor 1-2, în prelungiri, de Al Hilal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică a debutat cu stângul la Al Shabab. Echipa antrenorului român a fost eliminată din Cupa Regelui, iar „Şumi” a ratat un posibil duel cu Al Ittihad, formaţia antrenată de Cosmin Contra.

Marius Şumudică, debut cu stângul la Al Shabab

La finalul celor 90 de minute regulamentare de joc, scorul a fost 1-1. Echipa lui Şumudică a deschis scorul, în minutul 63, după un penalty transformat de Ever Banega.

Al Hilal a întors scorul prin Al Faraj, în minutul 72, şi Odion Ighalo, în prelungiri, în minutul 105.

Reclamă

 

În cealaltă semifinală, se întâlnesc, luni, Al Feiha şi Al Ittihad, formaţia antrenată de Cosmin Contra.

Numit în funcţie la 23 martie, Şumudică a redebutat pe banca echipei Al Shabab cu ocazia acestui meci. El a mai antrenat această echipă în sezoanele 2012/2013 şi 2018/2019.

Reclamă 4 / 0/3

În campionat, Al Shabab ocupă locul 4, cu 47 de puncte, după Al Ittihad, 60 de puncte, Al Hilal, 49 de puncte, şi Al Nasr, 48 de puncte.

Marius Şumudică, extaziat după ce a semnat cu Al Shabab

Marius Şumudică este noul antrenor al saudiţilor de la Al Shabab, echipă pe care a pregătit-o şi în perioada iunie 2018 – iunie 2019. Antrenorul de 51 de ani era liber de contract după despărţirea de Yeni Malatyaspor.

Şumudică a avut o reacţie emoţionantă pe reţelele sociale, imediat după ce mutarea s-a oficializat. Le-a transmis un prim mesaj fanilor, cărora le-a făcut şi o promisiune.

„Un mulţumesc călduros tuturor fanilor Al Shabab, care mi-au trimis multe mesaje în ultima săptămână. Am simţit mereu că există o conexiune între noi. Aveţi un loc special în inima mea! Voi da tot ce am mai bun pentru voi şi pentru club”, a transmis Marius Şumudică pe contul său de Twitter.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 14:10 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu Vezi toate știrile
Citește și