Închide meniul

Marius Şumudică, debut cu stângul la Al Shabab! A fost eliminat din Cupa Regelui şi a ratat un posibil duel de lux cu Cosmin Contra

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 4 aprilie 2022, 11:56

Marius Şumudică, debut cu stângul la Al Shabab! A fost eliminat din Cupa Regelui şi a ratat un posibil duel de lux cu Cosmin Contra

Marius Şumudică e antrenorul lui Al Shabab

Mustafa Ciftci / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

Al Shabab, echipa antrenată de Marius Şumudică, a ratat calificarea în finala Cupei Regelui, duminică, după ce a fost învinsă, scor 1-2, în prelungiri, de Al Hilal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică a debutat cu stângul la Al Shabab. Echipa antrenorului român a fost eliminată din Cupa Regelui, iar „Şumi” a ratat un posibil duel cu Al Ittihad, formaţia antrenată de Cosmin Contra.

Marius Şumudică, debut cu stângul la Al Shabab

La finalul celor 90 de minute regulamentare de joc, scorul a fost 1-1. Echipa lui Şumudică a deschis scorul, în minutul 63, după un penalty transformat de Ever Banega.

Al Hilal a întors scorul prin Al Faraj, în minutul 72, şi Odion Ighalo, în prelungiri, în minutul 105.

Reclamă

 

În cealaltă semifinală, se întâlnesc, luni, Al Feiha şi Al Ittihad, formaţia antrenată de Cosmin Contra.

Numit în funcţie la 23 martie, Şumudică a redebutat pe banca echipei Al Shabab cu ocazia acestui meci. El a mai antrenat această echipă în sezoanele 2012/2013 şi 2018/2019.

Reclamă 4 / 0/3

În campionat, Al Shabab ocupă locul 4, cu 47 de puncte, după Al Ittihad, 60 de puncte, Al Hilal, 49 de puncte, şi Al Nasr, 48 de puncte.

Marius Şumudică, extaziat după ce a semnat cu Al Shabab

Marius Şumudică este noul antrenor al saudiţilor de la Al Shabab, echipă pe care a pregătit-o şi în perioada iunie 2018 – iunie 2019. Antrenorul de 51 de ani era liber de contract după despărţirea de Yeni Malatyaspor.

Şumudică a avut o reacţie emoţionantă pe reţelele sociale, imediat după ce mutarea s-a oficializat. Le-a transmis un prim mesaj fanilor, cărora le-a făcut şi o promisiune.

„Un mulţumesc călduros tuturor fanilor Al Shabab, care mi-au trimis multe mesaje în ultima săptămână. Am simţit mereu că există o conexiune între noi. Aveţi un loc special în inima mea! Voi da tot ce am mai bun pentru voi şi pentru club”, a transmis Marius Şumudică pe contul său de Twitter.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” Vezi toate știrile
Citește și