Închide meniul

Marius Şumudică, extaziat după ce a semnat cu Al Shabab: „Aveţi un loc special în inima mea!”. Ce promisiune le-a făcut arabilor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 martie 2022, 8:33

Marius Şumudică, extaziat după ce a semnat cu Al Shabab: „Aveţi un loc special în inima mea!. Ce promisiune le-a făcut arabilor

Marius Şumudică a semnat cu Al Shabab

Hepta

Marius Şumudică este noul antrenor al saudiţilor de la Al Shabab, echipă pe care a pregătit-o şi în perioada iunie 2018 – iunie 2019. Antrenorul de 51 de ani era liber de contract după despărţirea de Yeni Malatyaspor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şumudică a avut o reacţie emoţionantă pe reţelele sociale, imediat după ce mutarea s-a oficializat. Le-a transmis un prim mesaj fanilor, cărora le-a făcut şi o promisiune.

Marius Şumudică a semnat cu Al Habab: „Este o plăcere să revin!”

Un mulţumesc călduros tuturor fanilor Al Shabab, care mi-au trimis multe mesaje în ultima săptămână. Am simţit mereu că există o conexiune între noi. Aveţi un loc special în inima mea! Voi da tot ce am mai bun pentru voi şi pentru club”, a transmis Marius Şumudică pe contul său de Twitter.

Tehnicianul român este nerăbdător să stea pe bancă la următorul meci al lui Al Shabab. Echipa trece printr-un moment dificil şi a coborât de pe podium după ce şi-a trecut în cont un singur punct în ultimele două etape. Totuşi, o despart numai 2 puncte de ocupanta locului secund, Al Hilal.

Reclamă

Este o plăcere să revin! Al Shabab este o echipă care m-a făcut să mă simt respectat şi iubit. Voi avea şansa să lucrez din nou cu unul dintre cei mai buni preşedinţi pe care i-am avut în carieră şi să antrenez jucători fantastici. O onoare să lupt pentru aceşti fani grozavi. Să trecem la treabă!„, a mai postat Şumudică.

Al Shabab, care s-a despărţit în urmă cu puţin timp de tehnicianul Pericles Chamusca, a anunţat revenirea lui Şumudică distribuind mesajul antrenorului român, cu menţiunea: “Bine ai revenit, Mr. Şumudică”.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Şumudică îşi pregătise revenirea la Al Shabab

„Șumi” a fost în cărți pentru a prelua banca celor de la Rapid, dar conducerea giuleșteană l-a ales, în schimb, pe Adrian Mutu. Antrenorul de 51 de ani nu stă însă mult timp departe de fotbal. Acesta le-a promis fanilor lui Al Shabab, fosta sa echipă, că se va întoarce.

Un jurnalist din Arabia Saudită m-a sunat în această dimineață să mă întrebe dacă m-aș întoarce să lucrez acolo. Voi lăsa doar acest videoclip aici în loc de un răspuns…

PS: Și un scurt mesaj către fanii lui Al Shabab care îmi scriu pe Twitter: într-o zi, mă voi întoarce acasă…”, a scris Marius Șumudică, pe Twitter.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului Vezi toate știrile
Citește și