Închide meniul

Gică Hagi a dezvăluit cele două mari dorinţe pe care le are: „Am şi eu o vârstă, să vedem dacă se vor îndeplini!” Obiective uriaşe ale „Regelui”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 aprilie 2022, 16:41

Reclamă
Gică Hagi a dezvăluit cele două mari dorinţe pe care le are: „Am şi eu o vârstă, să vedem dacă se vor îndeplini! Obiective uriaşe ale „Regelui

Gică Hagi a dezvăluit care sunt marile sale dorinţe

AS.ro

Gică Hagi, antrenorul celor de la Farul Constanţa, a dezvăluit că mai are două mari dorinţe în fotbal. Vrea să antreneze o echipă puternică din Europa, dar şi o naţională care să emită pretenţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi putea să fie selecţionerul României. Nu a putut accepta oferta lui Burleanu pentru că este şi acţionar la Farul. Hagi nu renunţă, însă, la visul de a fi din nou selecţioner. „Regele” a antrenat naţionala României în 2001.

Gică Hagi a dezvăluit cele două mari dorinţe pe care le are

Am două dorințe care mi-aș dori să se împlinească. Să antrenez o echipă foarte bună din Europa care are aspirații foarte mari. Iar a doua, să antrenez o echipă națională care să aibă un obiectiv foarte îndrăznet, acela de a fi cea mai bună.
Mai am și eu doar două dorințe, am și eu o vârstă, să vedem dacă se vor împlini.

Dacă eu ajung într-o zi la echipa națională trebuie să aduc unitate, încredere și un singur obiectiv. Fără să mă mai gândesc la alt club”, a spus Hagi la sport.ro.

Ce a spus Hagi după ce l-a refuzat pe Răzvan Burleanu

Gică Hagi a refuzat propunerea lui Răzvan Burleanu de a prelua echipa naţională a României. A fost primul nume la care Burleanu a mers să îi propună postul de selecţioner după ce Mirel Rădoi a decis să plece.

Reclamă

„Da, ne-am întâlnit, am onorat invitaţia de a avea o discuţie. Încă de la început, lucrurile erau clare. Sunt acţionar majoritar şi nu aş putea să fiu în altă parte. Ar fi fost foarte multe speculaţii. Am stat două ore împreună. Nu a existat nicio cale în care ar fi putut să mă schimbe în situaţia de faţă. Nu ştiu, sunt lucruri total diferite.

A fost o discuţie, dar eu nu vreau să creez confuzie unde mă duc. Vreau să am obiective clare, iar acesta este să devin cel mai bun. Am şi eu dreptul de a spune părerea mea. A fost o situaţie, lucrurile sunt simple. Eu îmi văd de drumul meu. Îmi continui proiectul, încerc să fac lucrurile aşa cum le gândescu eu. Asta a fost, vom vedea ce va fi în viitor. Eu vreau să am parteneri. Atât trebuie să îi spunem. Să îi mulţumim că s-a gândit la mine, dar nu se poate”, a spus Gheorghe Hagi la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” 10:23 Giani Kiriţă, avertisment pentru Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda: „La ei o să fie foarte greu, nu va fi ușor!” 10:09 CFR Cluj – Farul şi Universitatea Craiova – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă de foc pentru locul 2 din Liga 1 9:42 „M-am chinuit să râd!” Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri 9:27 VIDEOBraga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves. Programul complet 9:15 VIDEONebunie totală la Southampton! Imagini fabuloase cu fanii „sfinţilor”, după calificarea în finala play-off-ului de promovare 8:35 Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public” Vezi toate știrile
Citește și