Închide meniul

Gică Hagi a dezvăluit cele două mari dorinţe pe care le are: „Am şi eu o vârstă, să vedem dacă se vor îndeplini!” Obiective uriaşe ale „Regelui”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 aprilie 2022, 16:41

Reclamă
Gică Hagi a dezvăluit cele două mari dorinţe pe care le are: „Am şi eu o vârstă, să vedem dacă se vor îndeplini! Obiective uriaşe ale „Regelui

Gică Hagi a dezvăluit care sunt marile sale dorinţe

AS.ro

Gică Hagi, antrenorul celor de la Farul Constanţa, a dezvăluit că mai are două mari dorinţe în fotbal. Vrea să antreneze o echipă puternică din Europa, dar şi o naţională care să emită pretenţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi putea să fie selecţionerul României. Nu a putut accepta oferta lui Burleanu pentru că este şi acţionar la Farul. Hagi nu renunţă, însă, la visul de a fi din nou selecţioner. „Regele” a antrenat naţionala României în 2001.

Gică Hagi a dezvăluit cele două mari dorinţe pe care le are

Am două dorințe care mi-aș dori să se împlinească. Să antrenez o echipă foarte bună din Europa care are aspirații foarte mari. Iar a doua, să antrenez o echipă națională care să aibă un obiectiv foarte îndrăznet, acela de a fi cea mai bună.
Mai am și eu doar două dorințe, am și eu o vârstă, să vedem dacă se vor împlini.

Dacă eu ajung într-o zi la echipa națională trebuie să aduc unitate, încredere și un singur obiectiv. Fără să mă mai gândesc la alt club”, a spus Hagi la sport.ro.

Ce a spus Hagi după ce l-a refuzat pe Răzvan Burleanu

Gică Hagi a refuzat propunerea lui Răzvan Burleanu de a prelua echipa naţională a României. A fost primul nume la care Burleanu a mers să îi propună postul de selecţioner după ce Mirel Rădoi a decis să plece.

Reclamă

„Da, ne-am întâlnit, am onorat invitaţia de a avea o discuţie. Încă de la început, lucrurile erau clare. Sunt acţionar majoritar şi nu aş putea să fiu în altă parte. Ar fi fost foarte multe speculaţii. Am stat două ore împreună. Nu a existat nicio cale în care ar fi putut să mă schimbe în situaţia de faţă. Nu ştiu, sunt lucruri total diferite.

A fost o discuţie, dar eu nu vreau să creez confuzie unde mă duc. Vreau să am obiective clare, iar acesta este să devin cel mai bun. Am şi eu dreptul de a spune părerea mea. A fost o situaţie, lucrurile sunt simple. Eu îmi văd de drumul meu. Îmi continui proiectul, încerc să fac lucrurile aşa cum le gândescu eu. Asta a fost, vom vedea ce va fi în viitor. Eu vreau să am parteneri. Atât trebuie să îi spunem. Să îi mulţumim că s-a gândit la mine, dar nu se poate”, a spus Gheorghe Hagi la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și