Închide meniul

Gică Hagi a refuzat echipa naţională. Întâlnire de urgenţă de două ore cu Răzvan Burleanu: „L-am văzut cât de afectat era”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 noiembrie 2021, 20:08

Gică Hagi a refuzat echipa naţională. Întâlnire de urgenţă de două ore cu Răzvan Burleanu: „L-am văzut cât de afectat era

Gică Hagi a refuzat echipa naţională

Hepta

„Aş vrea să spun că apreciez iniţiativa lui Burleanu, care l-a invitat la o discuţie. I-a propus un proiect pe patru ani, la echipa naţională. Ştiu cât de mult şi-ar dori să facă ceva pentru echipa naţională şi ca antrenor. E extrem de complicat să preia naţionala.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a refuzat postul de selecţioner al României

Ar fi primul caz în fotbalul european ca un patron de club să preia echipa naţională. El nu vrea să aducă probleme la echipa naţională. Vorbim de o investiţie mare făcută de Gică Hagi la Viitorul. Putea da acţiunile soţiei, dar tot numele Hagi ar fi fost.

Ştiu cât de mult şi-ar fi dorit, dar i-a spus lui Răzvan Burleanu că nu se poate să preia naţionala acum. Va prelua naţionala când va fi doar antrenor. Am stat cu el la o cafea. L-am văzut cât de afectat era, era momentul să îşi intre în rol ca antrenor al naţionalei. „Nu te poţi juca cu destinul echipei naţionale”. Aşa mi-a spus”, a dezvăluit Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Tricolorii fac front comun pentru Mirel Rădoi

Încă este incert numele selecționerului care va sta pe banca României după ratarea calificării la barajul pentru CM 2022. Tricolorii vor să continue colaborarea cu Mirel Rădoi. Cristi Manea și Andrei Burcă au avut un mesaj categoric.

Cei doi fotbaliști de la CFR Cluj speră până în ultima clipă că Mirel Rădoi va ramâne la cârma României. Tricolorii au purtat mai multe discuții cu selecționerul și așteaptă cu sufletul la gură decizia finală.

Reclamă

„S-a oficializat despărțirea? S-a discutat în vestiar și după, la hotel, am încercat să vorbim cu dânsul, cu conducerea. Știu că mai are contract până pe 30 noiembrie. Sper să se poarte negocieri și încă mai e loc să rămână selecționerul României”, a spus Andrei Burcă.

Mirel Rădoi a anunțat încă din luna octombrie, cu surle și trâmbițe, că va părăsi echipa națională. Între timp, România a ratat prezența la barajul pentru CM 2022, terminând pe locul al treilea într-o grupă cu Germania, Macedonia de Nord, Armenia, Islanda și Liechtenstein.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și