Închide meniul

„Spălarea pe creier” a unui deputat rus, unul dintre marii susţinători ai lui Vladimir Putin. „Bestia Estului”, mesaj controversat despre Zelenski

Antena Sport Publicat: 5 aprilie 2022, 11:43

Reclamă
„Spălarea pe creier a unui deputat rus, unul dintre marii susţinători ai lui Vladimir Putin. „Bestia Estului, mesaj controversat despre Zelenski

Mesaj controversat al lui Nikolai Valuev

Colaj Hepta - Profimedia

Nikolai Valuev, un fost boxer rus şi care după retragere a devenit deputat în Duma de Stat, a postat mai multe mesaje care stârnit revoltă. Valuev este unul dintre susţinătorii lui Vladimir Putin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nikolai Valuev a postat un mesaj de tip „spălare pe creier„, specific propagandei Rusiei, care a stârnit revoltă. În vârstă de 48 de ani, fostul pugilist vorbeşte despre „crimele regimului de la Kiev„, condus de Volodimir Zelenski, deşi realitatea este una total opusă.

Nikolai Valuev: „Ucraina nu ar trebui să ascundă crimele regimului de la Kiev”

În negocieri, Ucraina nu ar trebui să ascundă crimele regimului de la Kiev„, a transmis fostul boxer rus, conform gsp.ro.

Valuev nu e la primul mesaj controversat. Acesta a transmis în timpul EURO 2020 un mesaj legat de Crimeea, după ce naţionala Ucrainei a evoluat cu tricouri pe care era imprimată harta ţării, înclusiv peninsula anexată de Rusia în 2014.

Puteți visa cât vreți! Crimeea e teritoriul nostru. Asta nu se discută”, a transmis, la acel moment, Nikolai Valuev.

Reclamă

Valuev are 53 de meciuri la profesionişti, dintre care a pierdut doar 3. Nikolai Valuev a fost ales deputat în Duma de Stat încă din 2011.

 Apel disperat după masacrul din Bucha: „Sunt bani însângeraţi folosiţi pentru măcelărirea oamenilor”

Masacrul din Bucha a şocat întreaga lume. Fraţii Klitschko, dar şi preşedintele Volodimir Zelenski au mers personal în localitatea în care ruşii au comis cele mai mari orori. Sutele de cadavre pe străzi au şocat întreaga lume. Imaginile au fost prezentate de Volodimir Zelenski în timpul discursului pe care l-a susţinut în Parlamentul României. Fraţii Klitschko au rămas şocaţi după ce au văzut atrocităţile soldaţilor ruşi în Bucha, o localitate aflată lângă Kiev.

Ce s-a întâmplat la Bucha nu este o operațiune militară specială. Civilii au fost împușcați în cap, au fost legați cu mâinile la spate. Este un genocid asupra populației ucrainene. Este exact ce vrea să facă regimul lui Putin, să omoare civili„, a spus Vladimir Klitschko.

Reclamă 4 / 0/3

Şi fratele său, Vitali Klitschko, s-a arătat şocat de imaginile văzute. Primarul Kievului l-a atacat dur pe Vladimir Putin, pe care îl consideră principalul vinovat pentru crimele comise de soldaţii ruşi. Vitali Kltischko cere ca niciun ban din Occident să nu mai ajungă în Rusia. „Acestea sunt crime de război crude de care Putin este responsabil. Pentru întreaga lume şi în special pentru Germania nu poate exista decât o consecinţă: niciun cent nu trebuie să mai ajungă la Rusia, aceştia sunt bani însângeraţi folosiţi pentru măcelărirea oamenilor„, a spus Vitali Klitschko pentru Bild.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și