Închide meniul

Mohamed Salah, sfătuit să plece de la Liverpool chiar de Ministrul Sportului din Egipt! Decizia luată de golgheterul din Premier League

Dragoș Vasile Publicat: 5 aprilie 2022, 15:47

Reclamă
Mohamed Salah, sfătuit să plece de la Liverpool chiar de Ministrul Sportului din Egipt! Decizia luată de golgheterul din Premier League

Mohamed Salah are contract cu Liverpool până în 2023

Profimedia

Ministrul egiptean al Sportului, Ashraf Sobhi, l-a sfătuit pe atacantul Mohamed Salah să plece de la Liverpool, însă acesta este pe cale să-şi prelungească acordul cu „cormoranii”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mohamed Salah, în vârstă de 29 de ani, joacă la Liverpool din 2017 şi are contract până în 2023.

Ministrul Sportului l-a sfătuit pe Mohamed Salah să plece de la Liverpool

„L-am întâlnit la aeroport după meciul cu Senegal şi eliminarea pentru Cupa Mondială. I-am spus să uite de asta şi să se concentreze pe viitor. L-am sfătuit să-şi continue cariera la un alt club decât Liverpool. Dar se îndreaptă către o prelungire a contractului”, a afirmat Ashraf Sobhi, citat de news.ro.

În prezent, este golgheterul Premier League cu 20 de goluri (28 de meciuri). Potrivit presei engleze, negocierile cu Liverpool continuă după ce jucătorul a refuzat o prelungire la 400.000 de lire pe săptămână (480.000 de euro) în decembrie anul trecut.

„Cele două părţi discută”, a confirmat luni antrenorul Jurgen Klopp, în cadrul unei conferinţe de presă.

Reclamă
Reclamă

Jurgen Klopp şi Luis Diaz, protagoniştii unui moment fabulos înainte de Benfica – Liverpool

Jurgen Klopp şi Luis Diaz au oferit un moment fabulos înainte de Benfica – Liverpool. Antrenorul a rămas mască după ce i-a cerut fotbalistului trecut pe la Porto să „dea din casă”. Totul a fost dezvăluit de tehnician la conferinţa de presă, unde jurnaliştii s-au prăpădit de râs.

Jurgen Klopp a avut o „sarcină” simplă pentru elevul său, columbianul Luis Diaz. Antrenorul lui Liverpool i-a cerut informaţii despre Benfica, adversara din sferturile de finală UEFA Champions League. Jucătorul i-a oferit detalii despre „vulturi”, doar că tehnicianul german nu a înţeles nimic.

În stilul caracteristic, acesta a dezvăluit momentul la conferinţa de presă. „A încercat timp de 10 minute (n.r. să-mi ofere informaţii despre Benfica), dar n-am înţeles niciun cuvânt!”, s-a amuzat Jurgen Klopp la conferinţa de presă.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:55

Pep Guardiola a confirmat că Rodri e OUT pentru restul sezonului! Mesaj după operația jucătorului: „Cele mai proaste vești”

17:32

Estoril – Sporting LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal!

17:32

Gigi Becali, descoperire fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Luăm 30 şi ceva de milioane de euro dacă terminăm pe locul 2!”

17:26

Gigi Becali schimbă „din temelii” primul 11 de la FCSB! Jucătorii care vor fi OUT la meciul cu Sepsi

16:52

Tragedie în lumea ciclismului! Muriel Furrer a murit la doar 18 ani! Căzătura de la mondiale i-a fost fatală

16:41

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 septembrie

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și