Închide meniul
VIDEO

Jurgen Klopp şi Luis Diaz, protagoniştii unui moment fabulos înainte de Benfica – Liverpool! Antrenorul a rămas mască după ce i-a cerut fotbalistului să „dea din casă”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 aprilie 2022, 10:40

Jurgen Klopp şi Luis Diaz, protagoniştii unui moment fabulos înainte de Benfica – Liverpool! Antrenorul a rămas mască după ce i-a cerut fotbalistului să „dea din casă

Jurgen Klopp şi Luis Diaz, bucurie la finalul unui meci

Profimedia

Jurgen Klopp şi Luis Diaz au oferit un moment fabulos înainte de Benfica – Liverpool. Antrenorul a rămas mască după ce i-a cerut fotbalistului trecut pe la Porto să „dea din casă”. Totul a fost dezvăluit de tehnician la conferinţa de presă, unde jurnaliştii s-au prăpădit de râs.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurgen Klopp şi Luis Diaz au făcut înconjurul internetului cu un moment incredibil petrecut înainte de Benfica – Liverpool. Antrenorul i-a cerut atacantului columbian trecut pe la Porto în perioada 2019-2022 să îi ofere informaţii despre adversar. Zis şi făcut! Fotbalistul s-a conformat, dar Klopp n-a înţeles „niciun cuvânt”.

Jurgen Klopp şi Luis Diaz, moment fabulos înainte de Benfica – Liverpool

Jurgen Klopp a avut o „sarcină” simplă pentru elevul său, columbianul Luis Diaz. Antrenorul lui Liverpool i-a cerut informaţii despre Benfica, adversara din sferturile de finală UEFA Champions League. Jucătorul i-a oferit detalii despre „vulturi”, doar că tehnicianul german nu a înţeles nimic.

În stilul caracteristic, acesta a dezvăluit momentul la conferinţa de presă. „A încercat timp de 10 minute (n.r. să-mi ofere informaţii despre Benfica), dar n-am înţeles niciun cuvânt!”, s-a amuzat Jurgen Klopp la conferinţa de presă.

Reclamă

Jurgen Klopp, la naționala Angliei după despărțirea de Liverpool

Jurgen Klopp a scris istorie la Liverpool. Managerul german mai are contract cu echipa de pe Anfield până în vara anului 2024. Apoi, așa cum a promis, va face o pauză lungă pentru a petrece timpul alături de familia sa.

Dar ce urmează pentru Klopp, după acel „moment de respiro”? Bild anunță că este exclus ca neamțul să renunțe definitiv la cariera de antrenor. Potrivit celebrei publicații, cea mai probabilă destinație va fi naționala Angliei, ci nu cea a Germaniei, așa cum s-a scris anterior.

Jurgen Klopp s-a adaptat perfect în fotbalul englez, iar jurnaliștii germani consideră că s-ar potrivi “mănușă” la cârma naționalei Albionului.

Reclamă 4 / 0/3

“Cel mai probabil, Jurgen Klopp va deveni selecționerul naționalei Angliei. Este mult mai probabil decât să ajungă la naționala Germaniei. Sunt sigur de asta. Este extrem de popular în Anglia și iubește fotbalul de acolo.

Și dacă privești din toate perspectivele, Anglia este cea atractivă variantă pentru un antrenor. Naționala are atât de mulți jucători de clasă mondială, motiv pentru care poate spera la câștigarea unor trofee”, a notat Bild.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 Vezi toate știrile
Citește și