Închide meniul

Chelsea – Real Madrid | Carlo Ancelotti nu a făcut deplasarea la Londra! Cine va sta pe banca madrilenilor în derby-ul din sferturile UEFA Champions League

Alexandru Ivan Publicat: 5 aprilie 2022, 17:38

Reclamă
Chelsea – Real Madrid | Carlo Ancelotti nu a făcut deplasarea la Londra! Cine va sta pe banca madrilenilor în derby-ul din sferturile UEFA Champions League

Carlo Ancelotti e antrenorul lui Real Madrid

Profimedia

Carlo Ancelotti nu a făcut deplasarea la Londra pentru derby-ul Chelsea – Real Madrid, din prima manșă a sferturilor UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul italian a fost testat pozitiv cu coronavirus, săptămâna trecută, şi nu a îndeplinit până acum condiţiile pentru a ieşi din izolare, scrie Marca.

UEFA Champions League | Carlo Ancelotti stă acasă la Chelsea – Real Madrid

Ancelotti mai are însă o şansă, un rezultat negativ la testul PCR pe care îl va efectua miercuri. Antrenorul se simte bine, nu are simptome, dar nu poate ieşi încă din izolare.

El a ratat deja o partidă, cea cu Celta, disputată, sâmbătă, la Vigo, în LaLiga (scor 2-1 pentru madrileni). Ancelotti a fost înlocuit pe banca echipei Real de fiul lui, Davide, cel care va fi „principal’ şi la Londra, dacă antrenorul de 62 va rămâne în Spania.

Meciul Chelsea – Real Madrid este programat miercuri, de la ora 22.00.

Reclamă

Chelsea – Real Madrid trebuia să fie arbitrat de Ovidiu Hațegan

Ion Crăciunescu a dezvăluit că Ovidiu Hațegan era delegat să arbitreze derby-ul Chelsea – Real Madrid, din sferturile UEFA Champions League. Centralul român a ratat partida carierei după ce a suferit un infarct.

„Din ce știu eu, era delegat la meciul Chelsea-Real Madrid, dar UEFA deja i-a luat meciul. El a arbitrat meciuri multe. Eu mă aștept, și mă așteptam să prindă o finală. A avut delegări multe și le-a dus bine la cap. Merita să arbitreze o finala europeană. Să dea Dumenzeu să se facă repede bine și apoi, ce o vrea Dumnezeu”, a spus Ion Crăciunescu, potrivit digisport.ro.

După ce a suferit un infarct Ovidiu Hațegan nu va mai arbitra în actuala stagiune. În acest sezon de UEFA Champions League, român a fost la centru la șase partide

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit surselor Antena Sport, arbitrul român a transmis, într-o discuție cu medicul care l-a operat, că vrea să retragă din arbitraj. Ovidiu Hațegan are doi copii și vrea să se dedice familiei sale.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! 13:41 Atacantul dorit de Gigi Becali semenază în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul 13:17 Oțelul – U Cluj LIVE SCORE (14:30). Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene. Echipele probabile 12:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe 11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” Vezi toate știrile
Citește și