Închide meniul

Ovidiu Hațegan a suferit un infarct! A fost operat de urgență! Arbitrul a rămas sub observația medicilor

Dan Roșu Publicat: 28 martie 2022, 8:29 / Actualizat: 25 martie 2024, 19:23

Ovidiu Hațegan a suferit un infarct! A fost operat de urgență! Arbitrul a rămas sub observația medicilor

Ovidiu Haţegan se gândeşte la revenirea pe teren şi a anunţat cum se simte după infractul suferit anul trecut

Ovidiu Hațegan, în timpul unui meci / Hepta

  • Ovidiu Hațegan a suferit un infarct
  • Arbitrul are 41 de ani

Ovidiu Hațegan a suferit un infarct. Arbitrul de 41 de ani a fost operat de urgență la Timișoara, unde i s-a montat un stent. Cel mai bine cotat arbitru român rămâne sub observația medicală pentru o săptămână.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform gsp.ro, Hațegan se afla acasă și a simțit dureri puternice în zona pieptului, la puțin timp după ce și-a încheiat antrenamentul zilnic. Acesta a ales să meargă rapid la Camera de gardă a spitalului din Arad, după ce durerile nu au dispărut.

Ovidiu Hațegan a suferit un infarct

După un control amănunțit, lui Ovidiu Hațegan i s-a transmis că a suferit un infarct. El a fost transportat la Timișoara, unde a intrat direct în operație. Arbitrului i-a fost montat un stent. El va rămâne în spital, fiind monitorizat atent.

Reclamă

Haţegan a avut probleme în startul meciului FC Voluntari – Sepsi

Ovidiu Haţegan a trecut prin clipe grele în primele minute ale meciului FC Voluntari – Sepsi, din etapa a 27-a a Ligii 1. Arbitrul de 41 de ani a acuzat probleme medicale după ce s-a ciocnit cu un jucător al gazdelor. A oprit de urgenţă partida, cu o lună în urmă.

În minutul 6, Ovidiu Haţegan a fost lovit, involuntar, de Vadim Raţă. Mijlocaşul din Moldova nu a fost atent în momentul în care s-a apropiat de „centralul” confruntării şi l-a lovit cu cotul în tâmplă. Au urmat momente de uluială.

Reclamă

Incidentul nu a fost observat de ceilalţi fotbalişti, care au continuat meciul. Vizibil afectat, Haţegan a fluierat şi a fost înconjurat de jucători. Când au văzut cât este de ameţit, medicii au intrat de urgenţă pe teren şi i-au oferit îngrijiri.

Arbitrul şi-a revenit destul de repede şi nu a fost nevoie să fie înlocuit cu Iulian Dima. Meciul s-a reluat după două minute în care spectatorii din tribune nu au înţeles ce s-a întâmplat. Vadim Raţă şi-a cerut scuze de la Ovidiu Haţegan.

Cel mai bine cotat arbitru român, cu 295 de meciuri în Liga 1 şi numeroase partide conduse la nivel internaţional, mai ales în Liga Campionilor, face parte din categorie Elite, cea mai înaltă a UEFA, şi se numără printre centralii care pot fi selecţionaţi pentru a arbitra la Cupa Mondială din Qatar.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (acum, în AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile
Pe același subiect
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare
Liga 2 • 17 mart., 16:47
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare! Conducerea a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular!
Liga 1 • 11 mart., 22:19
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular! Bătălie dură pentru titlu şi pentru evitarea retrogradării!
Ovidiu Haţegan a avut nevoie de VAR după ce rapidiştii au cerut penalty la un duel dintre Dawa şi Rrahmani
Liga 1 • 9 mart., 20:56
Ovidiu Haţegan a avut nevoie de VAR după ce rapidiştii au cerut penalty la un duel dintre Dawa şi Rrahmani
Mihai Stoica i-a făcut praf pe Istvan Kovacs și Ovidiu Hațegan după U Cluj - FCSB 0-0. De ce s-a enervat oficialul de la FCSB.
Liga 1 • 20 feb., 22:10
Mihai Stoica i-a făcut praf pe Istvan Kovacs și Ovidiu Hațegan după U Cluj – FCSB 0-0: „Își bat joc de oameni! Greșeli odioase”
Un titular de la FCSB nu s-a antrenat deloc şi riscă să rateze meciul cu Botoşani
Liga 1 • 18 feb., 15:42
Cine conduce de la centru U Cluj – FCSB, meciul care i-ar putea aduce din nou pe „roş-albaştri” la 9 puncte de Rapid