Închide meniul

Benfica – Liverpool 1-3 | Cazul „Bricheta” în UEFA Champions League! Andrew Robertson: „Poate aşa se lasă de fumat!” + Luis Diaz, atacat cu o bară de metal!

Dragoș Vasile Publicat: 6 aprilie 2022, 9:29

Reclamă
Benfica – Liverpool 1-3 | Cazul „Bricheta în UEFA Champions League! Andrew Robertson: „Poate aşa se lasă de fumat! + Luis Diaz, atacat cu o bară de metal!

Jucătorii lui Liverpool au fost atacaţi de fanii lui Benfica

Profimedia / Daily Nation Today

Liverpool a obţinut un succes uriaş la Lisabona, scor 3-1 cu Benfica, şi este tot mai aproape de semifinalele UEFA Champions League. Fanii portughezi şi-au ieşit din minţi după fiecare gol. La final, Andrew Robertson a explicat că fanii l-au atacat cu brichete. Şi Luis Diaz a fost în pericol!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool a câștigat cu 3-1 pe terenul celor de la Benfica. Golurile „cormoranilor” au fost marcate de Ibrahima Konate (17), Sadio Mane (34) și Diaz (87). Darwin Nunez (49) a înscris singurul gol al lusitanilor. Meciul retur este programat pe 13 aprilie, pe Anfield.

Cazul „Bricheta” în UEFA Champions League la Benfica – Liverpool 1-3

Fanii portughezi şi-au ieşit din minţi şi i-au atacat pe jucătorii lui Jurgen Klopp cu brichete. Andrew Robertson a avut o reacţie savuroasă.

„Nu au fost cei mai fericiţi. Au aruncat cu brichete în mine, poate îi ajută să se lase de fumat şi să fie mai pozitivi. Am văzut multe, dar niciuna nu m-a lovit. Nu ar trebui să răneşti lumea dacă eşti frustrat!”, a declarat Andrew Robertson, citat de Mirror.

Portughezii nu au aruncat doar cu brichete în „cormorani”. Luis Diaz, fostul jucător de la Porto, a închis tabela pe „Estadio da Luz”, iar un suporter al „vulturilor” a aruncat cu o bară de metal în columbian!

Reclamă
Luis Diaz, atacat cu o bară de metal
Luis Diaz, atacat cu o bară de metal

Ibrahima Konate, înger și demon pentru starurile lui Jurgen Klopp în Benfica – Liverpool 1-3

Spectacol total în manșa tur a meciului Benfica – Liverpool din sferturile de finală ale UEFA Champions League. Ibrahima Konate, francezul titularizat de Jurgen Klopp în centrul defensivei, a avut un start perfect de meci, dar a gafat incredibil în repriza secundă.

Jucătorul de 22 de ani, transferat de la Leipzig pentru 41.8 milioane de euro, a reușit primul său gol în tricoul „cormoranilor”. A deschis scorul pe Da Luz în minutul 17. Robertson a executat perfect un corner, iar Konate a scăpat din marcaj și nu i-a dat nicio șansă portarului advers.

Francezul din defensiva lui Klopp s-a făcut însă de râs imediat după pauză. În minutul 49, la centrarea lui Rafa Silva, Ibrahima a încercat să respingă, dar a dat pe lângă minge. Balonul a ajuns chiar la golgheterul lui Benfica și finalul fazei a fost previzibil. Darwin Nunez nu i-a dat nicio șansă lui Alisson.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și