Închide meniul

Benfica – Liverpool 1-3 | Cazul „Bricheta” în UEFA Champions League! Andrew Robertson: „Poate aşa se lasă de fumat!” + Luis Diaz, atacat cu o bară de metal!

Dragoș Vasile Publicat: 6 aprilie 2022, 9:29

Benfica – Liverpool 1-3 | Cazul „Bricheta în UEFA Champions League! Andrew Robertson: „Poate aşa se lasă de fumat! + Luis Diaz, atacat cu o bară de metal!

Jucătorii lui Liverpool au fost atacaţi de fanii lui Benfica

Profimedia / Daily Nation Today

  • Benfica – Liverpool 1-3
  • Cazul „Bricheta” în UEFA Champions League

Liverpool a obţinut un succes uriaş la Lisabona, scor 3-1 cu Benfica, şi este tot mai aproape de semifinalele UEFA Champions League. Fanii portughezi şi-au ieşit din minţi după fiecare gol. La final, Andrew Robertson a explicat că fanii l-au atacat cu brichete. Şi Luis Diaz a fost în pericol!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool a câștigat cu 3-1 pe terenul celor de la Benfica. Golurile „cormoranilor” au fost marcate de Ibrahima Konate (17), Sadio Mane (34) și Diaz (87). Darwin Nunez (49) a înscris singurul gol al lusitanilor. Meciul retur este programat pe 13 aprilie, pe Anfield.

Cazul „Bricheta” în UEFA Champions League la Benfica – Liverpool 1-3

Fanii portughezi şi-au ieşit din minţi şi i-au atacat pe jucătorii lui Jurgen Klopp cu brichete. Andrew Robertson a avut o reacţie savuroasă.

Reclamă

„Nu au fost cei mai fericiţi. Au aruncat cu brichete în mine, poate îi ajută să se lase de fumat şi să fie mai pozitivi. Am văzut multe, dar niciuna nu m-a lovit. Nu ar trebui să răneşti lumea dacă eşti frustrat!”, a declarat Andrew Robertson, citat de Mirror.

Portughezii nu au aruncat doar cu brichete în „cormorani”. Luis Diaz, fostul jucător de la Porto, a închis tabela pe „Estadio da Luz”, iar un suporter al „vulturilor” a aruncat cu o bară de metal în columbian!

Reclamă
Luis Diaz, atacat cu o bară de metal
Luis Diaz, atacat cu o bară de metal

Ibrahima Konate, înger și demon pentru starurile lui Jurgen Klopp în Benfica – Liverpool 1-3

Spectacol total în manșa tur a meciului Benfica – Liverpool din sferturile de finală ale UEFA Champions League. Ibrahima Konate, francezul titularizat de Jurgen Klopp în centrul defensivei, a avut un start perfect de meci, dar a gafat incredibil în repriza secundă.

Jucătorul de 22 de ani, transferat de la Leipzig pentru 41.8 milioane de euro, a reușit primul său gol în tricoul „cormoranilor”. A deschis scorul pe Da Luz în minutul 17. Robertson a executat perfect un corner, iar Konate a scăpat din marcaj și nu i-a dat nicio șansă portarului advers.

Francezul din defensiva lui Klopp s-a făcut însă de râs imediat după pauză. În minutul 49, la centrarea lui Rafa Silva, Ibrahima a încercat să respingă, dar a dat pe lângă minge. Balonul a ajuns chiar la golgheterul lui Benfica și finalul fazei a fost previzibil. Darwin Nunez nu i-a dat nicio șansă lui Alisson.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat autocarul echipei lui Xavi! Ce s-a întâmplat 21:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB 20:59 Bernadette Szocs – Prithika Pavade LIVE VIDEO (marţi, 17:00, AntenaPLAY). „Finala” Grupei 11 de la Cupa Mondială Macao 2024 20:27 FotoIlie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty” 20:22 Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră! „Bernie” îşi continuă drumul spre obiectivul uriaş 20:17 Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României 20:00 Rafael Nadal a revenit cu victorie în circuitul ATP! Prestaţie de zile mari a spaniolului în primul tur de la Barcelona 19:54 „Te interesează Rapid?” Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi: „Aste e prioritatea!” 19:29 Dan Şucu pregăteşte schimbări majore la Rapid, după demiterea lui Cristiano Bergodi: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Momente uluitoare înainte de Barcelona - PSG! Fanii catalani au atacat autocarul echipei lui Xavi! Ce s-a întâmplat
Liga Campionilor • 21:20
Momente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat autocarul echipei lui Xavi! Ce s-a întâmplat
Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano
Fotbal extern • 15 apr., 11:23
Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano
Liverpool - Crystal Palace 0-1! "Cormoranii" îşi pot lua adio de la titlu! Ratări colosale în meciul de pe Anfield
Premier League • 14 apr., 18:15
Liverpool – Crystal Palace 0-1! „Cormoranii”, un nou pas greşit în lupta la titlu! Ratări colosale în meciul de pe Anfield
Jurgen Klopp, "distrus" după umilinţa de pe Anfield cu Atalanta
Europa League • 12 apr., 8:39
„A fost un meci îngrozitor!” Jurgen Klopp, „distrus” după umilinţa de pe Anfield cu Atalanta
Liverpool - Atalanta 0-3 şi Brugge - PAOK 1-0! "Cormoranii", umiliţi pe Anfield! Echipa lui Răzvan Lucescu a pierdut la limită
Conference League • 11 apr., 23:58
Liverpool – Atalanta 0-3 şi Brugge – PAOK 1-0! „Cormoranii”, umiliţi pe Anfield! Echipa lui Răzvan Lucescu a pierdut la limită