Închide meniul

Schimbarea la față a lui Gigi Becali. Cum a fost surprins, pe aeroport, la plecarea spre Muntele Athos: „Tăticu, fac și eu o poză cu tine?”

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 aprilie 2022, 9:05

Reclamă
Schimbarea la față a lui Gigi Becali. Cum a fost surprins, pe aeroport, la plecarea spre Muntele Athos: „Tăticu, fac și eu o poză cu tine?

Gigi Becali a plecat să se roage la Muntele Athos

Cancan

Gigi Becali a trecut din nou fotbalul în plan secund și a plecat din țară. Patronul lui FCSB a mers în pelerinaj la Muntele Athos și a fost greu de recunoscut pe aeroport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Milionarul român a fost surprins pe aeroportul din Otopeni îmbrăcat total diferit față de cum era cunoscut de fani. Puțini au fost cei care l-au recunoscut pe omul de afaceri care s-a dus să se roage însoțit de Mihai Stoica și Alexandru Tudor.

Cum a fost văzut Gigi Becali pe Aeroportul Otopeni

Gigi Becali a fost observat de unul dintre admiratorii săi, iar acesta i-a cerut să facă o poză cu el. Patronul lui FCSB a acceptat imediat. Mai mult decât atât, i-a dat și 200 de euro.

L-am întrebat: ‘tăticu, fac și eu o poză cu tine?’ Mi-a răspuns afirmativ. Am făcut o poză cu el și m-a întrebat unde mă duc, i-am zis că la muncă. M-a întrebat dacă am copii și când i-a zis că am trei copii, a scos portofelul și mi-a dat 200 de euro, să am pentru ei.

Era îmbrăcat foarte simplu, oamenii treceau pe lângă el și nu îl recunoșteau. Eu cred că Gigi Becali este Dumnezeu pentru mulți oameni care au nevoie. Ajută pe toată lumea fără nici cea mai mică reținere”, a povestit Marius pentru cancan.ro.

Reclamă
Gigi Becali
Gigi Becali s-a pozat cu tânărul pe aeroport

Becali, hărțuit în fața Palatului din Aleea Alexandru

Cu numai o zi în urmă, patronul roș-albaștrilor a încercat să ajute nevoiașii adunați în fața Palatului din Aleea Alexandru. A avut însă probleme și a apelat la ajutorul jandarmilor.

În ziua de 5 a fiecărei luni, latifundiarul din Pipera scoate câte un teanc de bani și îl împarte sutelor de persoane care încearcă să îl convingă că au mare nevoie de un ajutor financiar. Așa a fost și astăzi, când Gigi Becali a venit cu o sumă importantă la Palat.

Potrivit fanatik.ro, de această dată a fost nevoie de intervenția jandarmilor după ce omul de afaceri a fost hărțuit. Unul dintre cei care cerșeau l-a tras de mână pe Gigi Becali și a încercat să-i smulgă teancul de bani. Finanțatorul vicecampioanei a reușit să îl oprească și a intrat în Palat.

Reclamă 4 / 0/3

Becali a sunat imediat la Jandarmerie și a cerut intervenția forțelor de ordine. Oamenii aflați în fața Palatului au tot sperat că omul de afaceri va continua să împartă bani și nu și-au dorit să elibereze zona.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și