Închide meniul

Gigi Becali a cerut intervenția jandarmilor după ce a ieșit cu un teanc de bani în fața Palatului. Ce a pățit omul de afaceri

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 aprilie 2022, 17:43

Gigi Becali a cerut intervenția jandarmilor după ce a ieșit cu un teanc de bani în fața Palatului. Ce a pățit omul de afaceri

Gigi Becali a primit o ofertă din Qatar pentru Palatul din Aleea Alexandru

Gigi Becali, în faţa Palatului/ Mediafax Foto / Marian Ilie

Gigi Becali nu se dezice de la obiceiuri nici după înfrângeri. La două zile după FCSB – Universitatea Craiova, scor 0-2, patronul roș-albaștrilor a încercat să ajute nevoiașii adunați în fața Palatului din Aleea Alexandru. A avut însă probleme și a apelat la ajutorul jandarmilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ziua de 5 a fiecărei luni, latifundiarul din Pipera scoate câte un teanc de bani și îl împarte sutelor de persoane care încearcă să îl convingă că au mare nevoie de un ajutor financiar. Așa a fost și astăzi, când Gigi Becali a venit cu o sumă importantă la Palat.

Gigi Becali, hărțuit în fața Palatului din Aleea Alexandru

Potrivit fanatik.ro, de această dată a fost nevoie de intervenția jandarmilor după ce omul de afaceri a fost hărțuit. Unul dintre cei care cerșeau l-a tras de mână pe Gigi Becali și a încercat să-i smulgă teancul de bani. Finanțatorul vicecampioanei a reușit să îl oprească și a intrat în Palat.

Becali a sunat imediat la Jandarmerie și a cerut intervenția forțelor de ordine. Oamenii aflați în fața Palatului au tot sperat că omul de afaceri va continua să împartă bani și nu și-au dorit să elibereze zona.

Gigi Becali nu a mai putut fi înduplecat și a fost ajutat de jandarmi să plece spre casă. Miercuri ar urma să plece spre Muntele Athos alături de Mihai Stoica, Alexandru Tudor și alte persoane aproapiate.

Reclamă

Patronul lui FCSB a avut bătăi de cap și din cauza nepotului său

Gigi Becali a oferit prima reacție după scandalul uriaș de la meciul FCSB – Universitatea Craiova 0-2, în care a fost implicat nepotul său, Lucian Becali. Latifundiarul din Pipera a spus că nu răspunde pentru acțiunile lui Lucian și că acesta nu mai este nepotul său favorit.

Lucian Becali a fost implicat într-un scandal monstru la meciul FCSB – Universitatea Craiova, scor 0-2, iar primele imagini au fost oferite de Antena Sport.

Nepotul lui Gigi Becali a fost surprins în timp ce lovea cu sălbăticie un spectator, în zona VIP a Arenei Naționale.

Reclamă 4 / 0/3

Eu nu răspund de nepoții mei. Eu răspund doar pentru mine și familia mea. Nu e nepotul meu favorit. Dacă face incidente nu poate fi nepotul meu preferat.

Pentru mine preferați sunt cei cuminți, care își văd de treaba lor. Dacă faci incidente, nu mai ești preferat. E treaba lui”, a spus Gigi Becali, pentru sport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și