Închide meniul

Dinamo Kiev U19 – Sporting U19 1-2. Juniorii lui Mircea Lucescu, eliminați din UEFA Youth League. „Il Luce” a venit în Giulești cu Igor Surkis

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 aprilie 2022, 17:09

Dinamo Kiev U19 – Sporting U19 1-2. Juniorii lui Mircea Lucescu, eliminați din UEFA Youth League. „Il Luce a venit în Giulești cu Igor Surkis

Mircea Lucescu a fost în tribune la Dinamo Kiev U19 - Sporting U19 1-2

Hepta

Dinamo Kiev U19 a fost învinsă, pe stadionul Giulești, de Sporting U19, scor 1-2. Juniorii echipei lui Mircea Lucescu au fost eliminați din UEFA Youth League în faza optimilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cabral a semnat o dublă pentru oaspeți, marcând în minutele 2 și 28, în timp ce golul de onoare al ucrainenilor a fost semnat de Brazhko.

Dinamo Kiev U19 – Sporting U19 1-2

În faza sferturilor, Sporting U19 va juca cu rivala Benfica U19. Pe aceeași jumătate de tablou este Juventus U19, care așteaptă în semifinale. Cealaltă semifinală se joacă între Atletico Madrid U19 și RedBull Salzburg U19.

A fost primul meci al unei echipe din Ucraina de când Rusia a început războiul pe teritoriul țării vecine. Competițiile sportive din Ucraina au fost suspendate din cauza conflictului militar.

Accesul la meci a fost gratuit, iar fanii au fost încurajați să doneze pentru refugiații ucraineni. La partidă au asistat și Mircea Lucescu și patronul lui Dinamo Kiev, Igor Surkis. Aproximativ 2000 de fani s-au strâns în tribunele din Giulești.

Reclamă

Cât s-au aflat în România, jucătorii și staff-ul de la Dinamo Kiev U19 s-au cazat și s-au antrenat la baza sportivă a FCSB-ului, în Berceni.

Dinamo Kiev va juca un amical cu FCSB

Deși inițial s-a anunțat că amicalul dintre FCSB și Dinamo Kiev trebuia să aibă loc miercuri, duelul s-a amânat. Potrivit gsp.ro, meciul dintre FCSB și Dinamo Kiev va avea loc la finalul lunii aprilie. Toate încasările vor fi donate pentru a ajuta victimele războiului din Ucraina.

Duelul dintre echipele lui Gigi Becali ar fi trebuit să aibă loc pe stadionul Arcul de Triumf. Programarea amicalului făcea parte din planul patronului roș-albaștrilor de a reuși să-și mute echipa pe arena modernizată anul trecut.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii lui Dinamo Kiev au intrat vineri pe teritoriul României, iar primul popas a fost la Botoșani, unde Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, le-a sărit în ajutor. Potrivit surselor Antena Sport, cei 26 de fotbaliști ai lui Mircea Lucescu au ajuns azi-noapte la Snagov, cu autocarul.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și