Închide meniul

Dinamo Kiev U19 – Sporting U19 1-2. Juniorii lui Mircea Lucescu, eliminați din UEFA Youth League. „Il Luce” a venit în Giulești cu Igor Surkis

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 aprilie 2022, 17:09

Dinamo Kiev U19 – Sporting U19 1-2. Juniorii lui Mircea Lucescu, eliminați din UEFA Youth League. „Il Luce a venit în Giulești cu Igor Surkis

Mircea Lucescu a fost în tribune la Dinamo Kiev U19 - Sporting U19 1-2

Hepta

Dinamo Kiev U19 a fost învinsă, pe stadionul Giulești, de Sporting U19, scor 1-2. Juniorii echipei lui Mircea Lucescu au fost eliminați din UEFA Youth League în faza optimilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cabral a semnat o dublă pentru oaspeți, marcând în minutele 2 și 28, în timp ce golul de onoare al ucrainenilor a fost semnat de Brazhko.

Dinamo Kiev U19 – Sporting U19 1-2

În faza sferturilor, Sporting U19 va juca cu rivala Benfica U19. Pe aceeași jumătate de tablou este Juventus U19, care așteaptă în semifinale. Cealaltă semifinală se joacă între Atletico Madrid U19 și RedBull Salzburg U19.

A fost primul meci al unei echipe din Ucraina de când Rusia a început războiul pe teritoriul țării vecine. Competițiile sportive din Ucraina au fost suspendate din cauza conflictului militar.

Accesul la meci a fost gratuit, iar fanii au fost încurajați să doneze pentru refugiații ucraineni. La partidă au asistat și Mircea Lucescu și patronul lui Dinamo Kiev, Igor Surkis. Aproximativ 2000 de fani s-au strâns în tribunele din Giulești.

Reclamă

Cât s-au aflat în România, jucătorii și staff-ul de la Dinamo Kiev U19 s-au cazat și s-au antrenat la baza sportivă a FCSB-ului, în Berceni.

Dinamo Kiev va juca un amical cu FCSB

Deși inițial s-a anunțat că amicalul dintre FCSB și Dinamo Kiev trebuia să aibă loc miercuri, duelul s-a amânat. Potrivit gsp.ro, meciul dintre FCSB și Dinamo Kiev va avea loc la finalul lunii aprilie. Toate încasările vor fi donate pentru a ajuta victimele războiului din Ucraina.

Duelul dintre echipele lui Gigi Becali ar fi trebuit să aibă loc pe stadionul Arcul de Triumf. Programarea amicalului făcea parte din planul patronului roș-albaștrilor de a reuși să-și mute echipa pe arena modernizată anul trecut.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii lui Dinamo Kiev au intrat vineri pe teritoriul României, iar primul popas a fost la Botoșani, unde Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, le-a sărit în ajutor. Potrivit surselor Antena Sport, cei 26 de fotbaliști ai lui Mircea Lucescu au ajuns azi-noapte la Snagov, cu autocarul.

 

Recomandări
  • Dinamo Kiev U19 – Sporting U19 1-2
  • Juniorii lui Mircea Lucescu, eliminați din UEFA Youth League

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga Vezi toate știrile
Citește și