Închide meniul

Dinamo Kiev a anunțat cu ce echipă va juca primul amical, după ce meciul cu FCSB a picat. Echipa lui Mircea Lucescu pleacă din România

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 aprilie 2022, 10:36

Dinamo Kiev a anunțat cu ce echipă va juca primul amical, după ce meciul cu FCSB a picat. Echipa lui Mircea Lucescu pleacă din România

Mircea Lucescu e antrenor la Dinamo Kiev

Mircea Lucescu, în timpul unui antrenament la Dinamo Kiev / Hepta

Dinamo Kiev a anunţat că va disputa, la 12 apilie, la Varşovia, cu Legia, primul meci amical din cadrul turneului organizat în scopuri caritabile pe care îl va întreprinde în Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Dinamo Kiev va începe un turneu internaţional pentru sprijinirea Ucrainei cu un meci amical împotriva multiplei campioane a Poloniei, Legia Varşovia. Meciul va avea loc, marţi, 12 aprilie, la Varşovia. Întâlnirea cu Legia va fi prima dintr-o serie de meciuri în cadrul turneului european de caritate al <alb-albaştrilor>.

Dinamo Kiev a anunțat un amical cu Legia Varșovia

Scopul acestor partide este de a atrage atenţia comunităţii internaţionale asupra teribilului război din Ucraina şi de a strânge fonduri pentru a sprijini ucrainenii care au suferit de pe urma conflictului cu agresorul rus. Întâlnirea cu Legia şi alte meciuri caritabile pe care le va juca Dinamo vor fi transmise pe posturile TV ucrainene şi europene. În plus, se plănuieşte atragerea de vedete ale showbiz-ului autohton, ceea ce va ajuta la strângerea de fonduri pentru ucraineni”, a precizat campioana Ucrainei.

Antrenorul lui FCSB, Anton Petrea, a declarat, sâmbătă, că echipa lui va juca, miercuri, un amical cu formaţia antrenată de Mircea Lucescu. Ucrainenii, care se află la Bucureşti, au renunţat la acest joc din cauza lipsei de pregătire a fotbaliştilor.

Reclamă

Când ar putea să se mai joace FCSB – Dinamo Kiev

Potrivit gsp.ro, meciul dintre FCSB și Dinamo Kiev va avea loc la finalul lunii aprilie. Toate încasările vor fi donate pentru a ajuta victimele războiului din Ucraina.

Duelul dintre echipele lui Gigi Becali ar fi trebuit să aibă loc pe stadionul Arcul de Triumf. Programarea amicalului făcea parte din planul patronului roș-albaștrilor de a reuși să-și mute echipa pe arena modernizată anul trecut.

Jucătorii lui Dinamo Kiev au intrat vineri pe teritoriul României, iar primul popas a fost la Botoșani, unde Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, le-a sărit în ajutor. Potrivit surselor Antena Sport, cei 26 de fotbaliști ai lui Mircea Lucescu au ajuns azi-noapte la Snagov, cu autocarul.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul lui Dinamo Kiev, Igor Surkis, a dezvăluit că clubul ucrainean a fost contactat și de echipe de top din Europa, precum PSG, Barcelona și AC Milan. Patronul lui Dinamo Kiev a declarat că Mircea Lucescu a luat personal legătura cu Pep Guardiola pentru a programa o posibilă partidă amicală cu Manchester City.

Dinamo Kiev U19 va juca în Giulești

Dinamo Kiev U19 este deja în România și Sergey Mokhnyk, directorul general-adjunct al clubului, a declarat că echipa va evolua pe Stadionul Rapid în meciul cu Sporting Lisabona din Youth League.

Acesta a precizat că şi-ar dori ca formaţia ucraineană să fie încurajată de cât mai mulţi suporteri români. Ucrainenii au fost aplaudați la scenă deschisă pe noul stadion din Giulești.

„Băieţii sunt cât pot fi de bine dispuşi în aceste condiţii. Desigur, evenimentele tragice din patrie nu pot decât să afecteze echipa din punct de vedere psihologic, aşa că este nevoie de ceva timp pentru a se pregăti. Avem zece zile pentru a ne pregăti bine pentru întâlnirea cu Sporting şi pentru a ţine acest meci în cel mai bun mod posibil. Alte două întâlniri de verficare sunt planificate cu cluburile din România, la 28 martie cu Rapid şi pe 31, cu FC Voluntari”, a transmis Sergey Mokhnyk.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și