Închide meniul

Dinamo – FC U Craiova 1948 1-2 | Andrea Compagno, eroul oltenilor: „E cel mai frumos când câștigi așa!”. Italianul și-a contrazis propriul antrenor: „Napoli zice așa, eu nu!”

Cosmin Cioboată Publicat: 8 aprilie 2022, 22:54

Reclamă
Dinamo – FC U Craiova 1948 1-2 | Andrea Compagno, eroul oltenilor: „E cel mai frumos când câștigi așa!. Italianul și-a contrazis propriul antrenor: „Napoli zice așa, eu nu!

Andrea Compagno e golgheterul de la FC U Craiova 1948

Andrea Compagno, într-un meci pentru FC U Craiova 1948 / Hepta

Andrea Compagno (25 de ani) a marcat golul victoriei pentru olteni în meciul Dinamo – FC U Craiova 1948 1-2. Atacantul italian a reușit o execuție superbă în minutul 90+1, iar la final s-a arătat extrem de fericit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno a fost eroul oltenilor în „Ștefan cel Mare”. Italianul a înscris golul victoriei în duelul Dinamo – FC U Craiova 1948, scor 1-2, în etapa a 4-a din play-out-ul Ligii 1.

Dinamo – FC U Craiova 1948 1-2. Andrea Compagno, eroul oltenilor: „E cel mai frumos când câștigi așa!”

La finalul partidei, Compagno s-a arătat foarte bucuros pentru golul său din prelungiri. Atacantul de 25 de ani l-a contrazis pe antrenorul său, Nicolo Napoli, când a fost întrebat dacă mai are emoții în privința evitării retrogradării.

Înaintea meciului din „Ștefan cel Mare”, Napoli a spus că dacă FC U Craiova 1948 va învinge Dinamo, va fi ca și salvată de la baraj. Compagno nu a fost de acord cu declarația conaționalului său de pe banca tehnică.

„A fost frumos (n.r. – să marcheze golul victoriei în prelungiri). Știam că pentru suporterii noștri a fost important. Când câștigi în minutul 90 este cel mai frumos. Ne bucurăm pentru două zile, apoi ne gândim la meciul următor. Nu s-a terminat (n.r. – sezonul), trebuie să continuăm așa.

Reclamă

Napoli zice așa, eu nu (n.r. – dacă înving Dinamo, scapă de emoțiile retrogradării). Eu cred că fiecare meci este important. Azi am făcut un meci foarte bun, chiar dacă n-am început foarte bine. Apoi am jucat bine și am câștigat. Urmează meciul cu Clinceni și trebuie să câștigăm. Trebuie să luptăm. Cine are echipa mare, cu inima bună, o să câștige și va rămâne în Liga 1.”, a spus Andrea Compagno, pentru digisport.ro.

În urma victoriei din această seară, FC U Craiova 1948 s-a distanțat la 6 puncte de locurile de baraj. De cealaltă parte, Dinamo rămâne pe locul 14 și tremură în privința salvării de la retrogradare.

Dinamo – FC U Craiova 1948. Jucătorii celor două echipe, la un pas de bătaie la finalul meciului: „M-am băgat între ei să-i calmez!”

La rândul său, Radu Negru a vorbit despre victoria dramatică obținută de echipa sa, în minutul 90+1. Jucătorul lui FC U Craiova 1948 a explicat ce s-a întâmplat la finalul meciului, când fotbaliștii celor două echipe s-au aflat la un pas de bătaie, pe teren.

Reclamă 4 / 0/3

„Este cel mai frumos lucru care se poate întâmpla la fotbal. Terenul a fost foarte ud. Ne-am adaptat. Ne făcusem alte planuri. Mă bucur că am câștigat. Consecvența este o problemă în România. Dacă eram constanți de la început, nu aveam probleme.

Trebuie să ne adaptăm. Noi ne-am adaptam mai bine la condițiile de joc, la adversar. Ce e în teren rămâne în teren. Așa e la fotbal. Eu m-am băgat între ei doar ca să-i calmez, să-i liniștesc. Și asta face parte din sport, îi înțeleg pe cei de la Dinamo. Am spus că sper să se întoarcă aceste momente și iată. Nu ne mai gândim la nimic, dacă vom câștiga vom fi mai aproape de obiectiv.”, a spus Radu Negru, pentru digisport.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off Vezi toate știrile
Citește și