Închide meniul

Dinamo – FC U Craiova 1948 1-2 | Andrea Compagno, eroul oltenilor: „E cel mai frumos când câștigi așa!”. Italianul și-a contrazis propriul antrenor: „Napoli zice așa, eu nu!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 8 aprilie 2022, 22:54

Dinamo – FC U Craiova 1948 1-2 | Andrea Compagno, eroul oltenilor: „E cel mai frumos când câștigi așa!. Italianul și-a contrazis propriul antrenor: „Napoli zice așa, eu nu!

Andrea Compagno e golgheterul de la FC U Craiova 1948

Andrea Compagno, într-un meci pentru FC U Craiova 1948 / Hepta

Andrea Compagno (25 de ani) a marcat golul victoriei pentru olteni în meciul Dinamo – FC U Craiova 1948 1-2. Atacantul italian a reușit o execuție superbă în minutul 90+1, iar la final s-a arătat extrem de fericit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno a fost eroul oltenilor în „Ștefan cel Mare”. Italianul a înscris golul victoriei în duelul Dinamo – FC U Craiova 1948, scor 1-2, în etapa a 4-a din play-out-ul Ligii 1.

Dinamo – FC U Craiova 1948 1-2. Andrea Compagno, eroul oltenilor: „E cel mai frumos când câștigi așa!”

La finalul partidei, Compagno s-a arătat foarte bucuros pentru golul său din prelungiri. Atacantul de 25 de ani l-a contrazis pe antrenorul său, Nicolo Napoli, când a fost întrebat dacă mai are emoții în privința evitării retrogradării.

Înaintea meciului din „Ștefan cel Mare”, Napoli a spus că dacă FC U Craiova 1948 va învinge Dinamo, va fi ca și salvată de la baraj. Compagno nu a fost de acord cu declarația conaționalului său de pe banca tehnică.

„A fost frumos (n.r. – să marcheze golul victoriei în prelungiri). Știam că pentru suporterii noștri a fost important. Când câștigi în minutul 90 este cel mai frumos. Ne bucurăm pentru două zile, apoi ne gândim la meciul următor. Nu s-a terminat (n.r. – sezonul), trebuie să continuăm așa.

Reclamă

Napoli zice așa, eu nu (n.r. – dacă înving Dinamo, scapă de emoțiile retrogradării). Eu cred că fiecare meci este important. Azi am făcut un meci foarte bun, chiar dacă n-am început foarte bine. Apoi am jucat bine și am câștigat. Urmează meciul cu Clinceni și trebuie să câștigăm. Trebuie să luptăm. Cine are echipa mare, cu inima bună, o să câștige și va rămâne în Liga 1.”, a spus Andrea Compagno, pentru digisport.ro.

În urma victoriei din această seară, FC U Craiova 1948 s-a distanțat la 6 puncte de locurile de baraj. De cealaltă parte, Dinamo rămâne pe locul 14 și tremură în privința salvării de la retrogradare.

Dinamo – FC U Craiova 1948. Jucătorii celor două echipe, la un pas de bătaie la finalul meciului: „M-am băgat între ei să-i calmez!”

La rândul său, Radu Negru a vorbit despre victoria dramatică obținută de echipa sa, în minutul 90+1. Jucătorul lui FC U Craiova 1948 a explicat ce s-a întâmplat la finalul meciului, când fotbaliștii celor două echipe s-au aflat la un pas de bătaie, pe teren.

Reclamă 4 / 0/3

„Este cel mai frumos lucru care se poate întâmpla la fotbal. Terenul a fost foarte ud. Ne-am adaptat. Ne făcusem alte planuri. Mă bucur că am câștigat. Consecvența este o problemă în România. Dacă eram constanți de la început, nu aveam probleme.

Trebuie să ne adaptăm. Noi ne-am adaptam mai bine la condițiile de joc, la adversar. Ce e în teren rămâne în teren. Așa e la fotbal. Eu m-am băgat între ei doar ca să-i calmez, să-i liniștesc. Și asta face parte din sport, îi înțeleg pe cei de la Dinamo. Am spus că sper să se întoarcă aceste momente și iată. Nu ne mai gândim la nimic, dacă vom câștiga vom fi mai aproape de obiectiv.”, a spus Radu Negru, pentru digisport.ro.

 

Recomandări
  • Dinamo – FC U Craiova 1948 1-2. Andrea Compagno, eroul oltenilor: „E cel mai frumos când câștigi așa!”
  • Italianul și-a contrazis propriul antrenor: „Napoli zice așa, eu nu!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și