Închide meniul

Dinamo – FC U Craiova 1948 1-2 | „Băieții luptă bine!” Prima reacție a lui Nicolo Napoli după victoria dramatică din prelungiri. Ce a spus despre evitarea barajului

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 aprilie 2022, 22:56

Dinamo – FC U Craiova 1948 1-2 | „Băieții luptă bine! Prima reacție a lui Nicolo Napoli după victoria dramatică din prelungiri. Ce a spus despre evitarea barajului

Nicolo Napoli e gata s[ plece de la echipa lui Adrian Mititelu

Nicolo Napoli, în timpul unui meci pentru FC U Craiova 1948 / Hepta

Dinamo – FC U Craiova 1948 1-2.  Echipa lui Nicolo Napoli a obținut o victorie dramatică și e aproape salvată de la baraj. Andrea Compagno a dat lovitura în prelungiri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolo Napoli susține că echipa lui a meritat succesul din Ștefan cel Mare. În ciuda euforiei victoiei, antrenorul italian a atenționat ca lupta pentru evitarea barajului nu e încă încheiată.

Dinamo – FC U Craiova 1948 1-2 | Prima reacție a lui Nicolo Napoli

„Ambele echipe voiau punctele, pe final am câștigat noi. Ne pregătim de meciul cu Clinceni. E greu să iei gol când începe meciul, dar echipa a jucat foarte bine, cred că am meritat să câștigăm. Băieții luptă bine, ascultă, se vede în terenul de joc. Așteptăm rezultatele. Avem un meci dificil cu Clinceni„, a spus Nicolo Napoli, după meci.

Dinamo a început ca din tun meciul cu FC U Craiova 1948. Christian Irobiso a deschis scorul în secunda 35. Atacantul „câinilor” a finalizat cu o execuţie din faţa porţii goale, după o pasă excelentă oferită de Vlad Morar.

Dinamo și-a menținut avantajul până la intarea la cabine, dar echipa lui Uhrin a cedat după pauză. Huyghebaert a marcat cu un voleu din marginea careului care „l-a găurit” pe Mihai Eșanu.

Reclamă

Dinamo – FC U Craiova 1948 1-2 | Andrea Compagno, eroul oltenilor

„Câinii” au continuat atacurile și au forțat golul al doilea, dar au rămas cu buza umflată în prelungiri. În minutul 90+1, Andrea Compagno a profitat de o deviere fericită și a marcat cu un șut sub bară, din interiorul careului.

S-a terminat 2-1 pentru FC U Craiova 1948, care e aproape sigură de evitarea retrogradării. Echipa lui Nicolo Napoli e pe poziția a 11-a, cu 25 de puncte. De cealaltă parte, Dinamo e aproape condamnată la baraj, fiind pe locul 14, cu doar 13 puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:09 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Burmaz a restabilit egalitatea 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și