Închide meniul

Gigi Becali, pus la zid pentru criza de la FCSB. „Antrenorul trebuie să găsească pozițiile jucătorilor, nu altcineva!”

Alexandru Ivan Publicat: 9 aprilie 2022, 8:35

Reclamă
Gigi Becali, pus la zid pentru criza de la FCSB. „Antrenorul trebuie să găsească pozițiile jucătorilor, nu altcineva!

Gigi Becali, pus la zid de un fost campion al României

Profimedia

FCSB e la opt puncte în urma liderului CFR Cluj și are șanse infime la titlu. Dorinel Munteanu crede că vinovat pentru toată situația de la club e Gigi Becali, cel care îi dictează lui Toni Petrea echipa și schimbările.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„E o problemă internă, nu vreau să comentez, dar rezultatele sunt pe măsură. Ceva nu funcționează sau poate oamenii care conduc destinele echipei sunt mulțumiți de situația în care sunt. De la a ne propune ceva până la a realiza este cale lungă.

Gigi Becali, pus la zid pentru criza de la FCSB

Sunt jucători de echipă națională. Dacă FCSB ar forma un grup cu jucătorii talentați pe care-i are și aceștia ar fi folosiți pe pozițiile pe care trebuie să le găsească antrenorul, nu altcineva, nu ar avea probleme.

Calitatea jucătorilor e una ridicată, dar nu ajung la nivelul de a forma o echipă. Nu au ajuns până acum, mai târziu…”, a spus Dorinel Munteanu, potrivit digisport.ro

În ultimul meci al FCSB-ului, 0-2 cu Universitatea Craiova, Gigi Becali l-a folosit pe Octavian Popescu în banda dreaptă a atacului, poziție din care n-a reușit să pună în pericol poarta lui Pigliacelli.

Reclamă

2015 e anul în care FCSB a luat ultimul titlu, când Gigi Becali a fost în închisoare pentru marea majoritate a sezonului. În grupele unei cupe europene, FCSB n-a mai jucat de aproape cinci ani.

Gigi Becali, profit uriaș cu FCSB

În ciuda lipsei de performanțe, FCSB o duce bine pe plan financiar. Vicecampioana României a reușit să termine anul 2021 cu un profit de 10.333.679 de lei, ceea ce reprezintă aproximativ 2 milioane de euro. FCSB a obținut, din sponsorizări, aproape 9 milioane de lei și 12.7 milioane de lei din drepturi de difuzare.

Cea mai mare sumă care a intrat în bugetul clubului vine din transferuri. Dacă în 2020 obținea puțin sub 14 milioane de lei, în 2021 a reușit să își asigure 49.185.334 de lei din vânzarea de jucători. Dennis Man și Olimpiu Moruțan l-au ajutat pe Gigi Becali să încheie anul trecut pe plus.

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult decât atât, FCSB nici nu are mari probleme cu sumele restante față de angajați. Acestea sunt mai mici de un sfert de milion de euro. Situația este diametral opusă cu cea de la CFR Cluj. Campioana Ligii 1 în ultimii 4 ani are datorii uriașe!

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și