Închide meniul
NEWS ALERT

Gigi Becali se ține de cuvânt și face profit la FCSB! Cu cât este pe plus, chiar dacă nu a câștigat titlul

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 aprilie 2022, 15:05 / Actualizat: 22 mai 2024, 17:49

Reclamă
Gigi Becali se ține de cuvânt și face profit la FCSB! Cu cât este pe plus, chiar dacă nu a câștigat titlul

Gigi Becali şi-a inaugurat hotelul de pe litoral

Hepta

Gigi Becali se ține de cuvânt și face profit la FCSB! Cu cât este pe plus. Gigi Becali își freacă mâinile de bucurie. Omul de afaceri nu a mai fost nevoit să aducă bani de acasă la FCSB. Roș-albaștrii au publicat raportul financiar și au arătat că au încheiat cu profit anul calendaristic 2021. Suma este una importantă!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB nu a mai câștigat titlul din 2015 și a ratat din nou calificarea în grupele competițiilor europene. Chiar și așa, clubul din Berceni a reușit să obțină venituri mai mari decât cheltuielile.

Ce profit a obținut FCSB în 2021. Vis împlinit pentru Gigi Becali

Vicecampioana României a reușit să termine anul 2021 cu un profit de 10.333.679 de lei, ceea ce reprezintă aproximativ 2 milioane de euro. FCSB a obținut, din sponsorizări, aproape 9 milioane de lei și 12.7 milioane de lei din drepturi de difuzare.

Cea mai mare sumă care a intrat în bugetul clubului vine din transferuri. Dacă în 2020 obținea puțin sub 14 milioane de lei, în 2021 a reușit să își asigure 49.185.334 de lei din vânzarea de jucători. Dennis Man și Olimpiu Moruțan l-au ajutat pe Gigi Becali să încheie anul trecut pe plus.

Reclamă
Reclamă 4

Mai mult decât atât, FCSB nici nu are mari probleme cu sumele restante față de angajați. Acestea sunt mai mici de un sfert de milion de euro. Situația este diametral opusă cu cea de la CFR Cluj. Campioana Ligii 1 în ultimii 4 ani are datorii uriașe!

CFR Cluj are datorii de peste 26 de milioane de euro

CFR Cluj se îndreaptă spre cel de-al cincilea titlu la rând în Liga 1, însă are mari probleme financiare. Datoriile înregistrate de club au depășit 26 de milioane de euro.

La finalul anului 2021, ardelenii au înregistrat pierderi de aproximativ 8.8 milioane de euro. Și datoriile lui CFR Cluj față de angajații grupării feroviare au atins o bornă teribilă. Este vorba de peste 26 de milioane de lei, de aproape trei ori mai mult decât în 2020.

Reclamă

Situația este surprinzătoare, în condițiile în care CFR Cluj a încasat, în 2021, în jur de 11 milioane de euro de la UEFA. Astfel, echipa lui Dan Petrescu se vede nevoită să câștige din nou campionatul, pentru a își reduce pierderile. Vișiniii sunt favoriți după ce au reușit să se distanțeze la 8 puncte de FCSB.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:30 2 iul.

FotoPortugalia – Slovenia 3-0 (d.l.d). Cristiano Ronaldo a izbucnit în plâns după un penalty ratat. Diogo Costa, eroul portughezilor

23:54

Giorgio Chiellini, ironie supremă pentru Franţa după ce a ajuns în sferturi cu două autogoluri şi un gol din penalty

23:47

VIDEO„Prostule!” Kevin De Bruyne a jignit un jurnalist, după eliminarea Belgiei de la EURO 2024. Întrebarea care l-a enervat crunt

23:16

Edi Iordănescu a recunoscut că s-au exersat şi loviturile de departajare înainte de România – Olanda: „Orice este posibil!”

23:15

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu e gata să scrie istorie

23:10

Cristiano Ronaldo a cedat nervos după un gest făcut de Daniele Orsato, în Portugalia – Slovenia! Arbitrul l-a scos din minţi

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și