Închide meniul

Gigi Becali, pus la zid pentru criza de la FCSB. „Antrenorul trebuie să găsească pozițiile jucătorilor, nu altcineva!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 aprilie 2022, 8:35

Gigi Becali, pus la zid pentru criza de la FCSB. „Antrenorul trebuie să găsească pozițiile jucătorilor, nu altcineva!

Gigi Becali, pus la zid de un fost campion al României

Profimedia

FCSB e la opt puncte în urma liderului CFR Cluj și are șanse infime la titlu. Dorinel Munteanu crede că vinovat pentru toată situația de la club e Gigi Becali, cel care îi dictează lui Toni Petrea echipa și schimbările.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„E o problemă internă, nu vreau să comentez, dar rezultatele sunt pe măsură. Ceva nu funcționează sau poate oamenii care conduc destinele echipei sunt mulțumiți de situația în care sunt. De la a ne propune ceva până la a realiza este cale lungă.

Gigi Becali, pus la zid pentru criza de la FCSB

Sunt jucători de echipă națională. Dacă FCSB ar forma un grup cu jucătorii talentați pe care-i are și aceștia ar fi folosiți pe pozițiile pe care trebuie să le găsească antrenorul, nu altcineva, nu ar avea probleme.

Calitatea jucătorilor e una ridicată, dar nu ajung la nivelul de a forma o echipă. Nu au ajuns până acum, mai târziu…”, a spus Dorinel Munteanu, potrivit digisport.ro

În ultimul meci al FCSB-ului, 0-2 cu Universitatea Craiova, Gigi Becali l-a folosit pe Octavian Popescu în banda dreaptă a atacului, poziție din care n-a reușit să pună în pericol poarta lui Pigliacelli.

Reclamă

2015 e anul în care FCSB a luat ultimul titlu, când Gigi Becali a fost în închisoare pentru marea majoritate a sezonului. În grupele unei cupe europene, FCSB n-a mai jucat de aproape cinci ani.

Gigi Becali, profit uriaș cu FCSB

În ciuda lipsei de performanțe, FCSB o duce bine pe plan financiar. Vicecampioana României a reușit să termine anul 2021 cu un profit de 10.333.679 de lei, ceea ce reprezintă aproximativ 2 milioane de euro. FCSB a obținut, din sponsorizări, aproape 9 milioane de lei și 12.7 milioane de lei din drepturi de difuzare.

Cea mai mare sumă care a intrat în bugetul clubului vine din transferuri. Dacă în 2020 obținea puțin sub 14 milioane de lei, în 2021 a reușit să își asigure 49.185.334 de lei din vânzarea de jucători. Dennis Man și Olimpiu Moruțan l-au ajutat pe Gigi Becali să încheie anul trecut pe plus.

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult decât atât, FCSB nici nu are mari probleme cu sumele restante față de angajați. Acestea sunt mai mici de un sfert de milion de euro. Situația este diametral opusă cu cea de la CFR Cluj. Campioana Ligii 1 în ultimii 4 ani are datorii uriașe!

Recomandări
  • FCSB, eterna vicecampioană
  • Dorinel Munteanu aruncă vina pe Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:47 „Nimeni nu l-a lăudat!” Gigi Becali vrea să transfere un jucător de la FCU Craiova! Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 8:37 „E singurul care a făcut ceva!” Vedeta care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, în FCSB – Rapid 2-2 8:17 Gigi Becali a luat la ţintă un alt jucător în afară de Miculescu după derby-ul cu Rapid: „Ești vedetă? Imediat îl trec pe bancă” 8:16 Gigi Becali, propunere incredibilă când a aflat că Vlad Chiricheş a suferit o fractură: „Ce, nu se poate aşa?” 8:00 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei e în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 0:08 „100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2 20
apr.
23:51
Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?”
20
apr.
23:42
Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB – Rapid 2-2. Reacţie din şase cuvinte a preşedintelui din Giuleşti
20
apr.
23:31
Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2: „Singuri împotriva tuturor! Arbitraj ostil!” Critici pentru fanii FCSB-ului
20
apr.
23:20
„Doar opinia lui contează!” Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi, după FCSB – Rapid 2-2
Vezi toate știrile
Citește și