Închide meniul
VIDEO

Aleksandr Lukașenko, lovit cu crosa în față! Președintele Belarusului a avut nevoie de intervenția medicilor la un meci de hochei

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 aprilie 2022, 19:12

Reclamă
Aleksandr Lukașenko, lovit cu crosa în față! Președintele Belarusului a avut nevoie de intervenția medicilor la un meci de hochei

Alexandr Lukașenko a fost lovit în față cu o crosă

Telegram

Aleksandr Lukașenko, cel mai mare aliat al lui Vladimir Putin, joacă hochei la o echipă de amatori și a primit o lovitură teribilă la ultimul meci. Președintele Belarusului era să fie făcut K.O. de un adversar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Incidentul a avut loc la disputa dintre echipa prezidențială și cea a regiunii Minsk. Lukașenko s-a dus imediat pe bancă și a primit îngrijiri din partea medicilor. Momentul a fost surprins, iar imaginile au devenit imediat virale.

Aleksandr Lukașenko a fost lovit în față cu o crosă

Sportivul care l-a lovit de Lukașenko a fost eliminat și a ținut să îi ceară scuze liderului suprem de la Minsk, care va împlini 68 de ani în luna august. Potrivit tv8.md, serviciul de presă al președinției a și emis un comunicat și a transmis că „incidentul nu a afectat dispoziția lui Lukașenko„.

Președintele din Belarus a fost văzut zâmbind după incident, rana acestuia fiind acoperită cu un leocoplast.

Reclamă

La finalul anului trecut, Aleksandr Lukașenko a jucat hochei și cu bunul său prieten Vladimir Putin. Meciul a avut loc la Sankt Petersburg, după mai multe ore de discuții diplomatice. Surprinzător, Lukașenko a purtat numărul 1 pe tricou, în timp ce liderul de la Kremlin a avut numărul 11.

Putin și Lukașenko au făcut echipă și s-au „lipit” la goluri”. Președintele Rusiei a înscris de 7 ori, în timp ce omologul său din Belarus a punctat de două ori.

Război în Ucraina | Vasili Hamutovski, apel disperat

Prins de război în Ucraina, unde era antrenor cu portarii, Vasili Hamutovski s-a adăpostit în buncăre din calea bombelor. După nouă zile traumatizante, fostul portar din Belarus și-a luat soția și copiii și a fugit în Polonia.

Reclamă 4 / 0/3

Am văzut astea numai în filme, în al doilea război mondial, că se poate întâmpla așa ceva. Noaptea să asculți sirene, bombe și toți oamenii coborau la subsol. M-am speriat pentru familie și pentru copii”, a spus Hamutovski.

Soția și copiii au plecat în Belarus, iar Hamutovski a venit în Romania. Fostul portar din Ghencea a avut probleme în țara lui, pentru că a strigat împotriva președintelui Lukaşenko, prietenul lui Putin.

Cine e de vina, cine a început razboiul ăsta, răspunde și în viață, și pe viața lui, pe urma pentru Dumnezeu! Omoară oamenii, femei, copii. Soția mea plange tot timpul”, a mai spus Hamutovski.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români Vezi toate știrile
Citește și