Închide meniul
VIDEO

Aleksandr Lukașenko, lovit cu crosa în față! Președintele Belarusului a avut nevoie de intervenția medicilor la un meci de hochei

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 aprilie 2022, 19:12

Aleksandr Lukașenko, lovit cu crosa în față! Președintele Belarusului a avut nevoie de intervenția medicilor la un meci de hochei

Alexandr Lukașenko a fost lovit în față cu o crosă

Telegram

Aleksandr Lukașenko, cel mai mare aliat al lui Vladimir Putin, joacă hochei la o echipă de amatori și a primit o lovitură teribilă la ultimul meci. Președintele Belarusului era să fie făcut K.O. de un adversar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Incidentul a avut loc la disputa dintre echipa prezidențială și cea a regiunii Minsk. Lukașenko s-a dus imediat pe bancă și a primit îngrijiri din partea medicilor. Momentul a fost surprins, iar imaginile au devenit imediat virale.

Aleksandr Lukașenko a fost lovit în față cu o crosă

Sportivul care l-a lovit de Lukașenko a fost eliminat și a ținut să îi ceară scuze liderului suprem de la Minsk, care va împlini 68 de ani în luna august. Potrivit tv8.md, serviciul de presă al președinției a și emis un comunicat și a transmis că „incidentul nu a afectat dispoziția lui Lukașenko„.

Președintele din Belarus a fost văzut zâmbind după incident, rana acestuia fiind acoperită cu un leocoplast.

Reclamă

La finalul anului trecut, Aleksandr Lukașenko a jucat hochei și cu bunul său prieten Vladimir Putin. Meciul a avut loc la Sankt Petersburg, după mai multe ore de discuții diplomatice. Surprinzător, Lukașenko a purtat numărul 1 pe tricou, în timp ce liderul de la Kremlin a avut numărul 11.

Putin și Lukașenko au făcut echipă și s-au „lipit” la goluri”. Președintele Rusiei a înscris de 7 ori, în timp ce omologul său din Belarus a punctat de două ori.

Război în Ucraina | Vasili Hamutovski, apel disperat

Prins de război în Ucraina, unde era antrenor cu portarii, Vasili Hamutovski s-a adăpostit în buncăre din calea bombelor. După nouă zile traumatizante, fostul portar din Belarus și-a luat soția și copiii și a fugit în Polonia.

Reclamă 4 / 0/3

Am văzut astea numai în filme, în al doilea război mondial, că se poate întâmpla așa ceva. Noaptea să asculți sirene, bombe și toți oamenii coborau la subsol. M-am speriat pentru familie și pentru copii”, a spus Hamutovski.

Soția și copiii au plecat în Belarus, iar Hamutovski a venit în Romania. Fostul portar din Ghencea a avut probleme în țara lui, pentru că a strigat împotriva președintelui Lukaşenko, prietenul lui Putin.

Cine e de vina, cine a început razboiul ăsta, răspunde și în viață, și pe viața lui, pe urma pentru Dumnezeu! Omoară oamenii, femei, copii. Soția mea plange tot timpul”, a mai spus Hamutovski.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și