Închide meniul

Clermont – PSG 1-6 | Hat-trick pentru Neymar și Mbappe! Lionel Messi nu s-a „lipit” de gol, dar a reușit trei pase decisive. Neymar nu l-a lăsat pe argentinian să execute un penalty

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 aprilie 2022, 0:12

Reclamă
Clermont – PSG 1-6 | Hat-trick pentru Neymar și Mbappe! Lionel Messi nu s-a „lipit de gol, dar a reușit trei pase decisive. Neymar nu l-a lăsat pe argentinian să execute un penalty

Neymar și Mbappe, câte un hat-trick în Clermont - PSG 1-6. Lionel Messi, trei pase decisive

DPA Images / Julien Poupart via Hepta

PSG a obținut o victorie uluitoare pe terenul lui Clermont, scor 6-1, în etapa a 31-a din Ligue 1. Tripleta magică a lui Mauricio Pochettino, formată din Kylian Mbappe, Lionel Messi și Neymar, a făcut spectacol total.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La șase zile după ce starurile din ofensiva lui PSG au marcat, în premieră, în același meci, situația se putea repeta. Neymar a avut nevoie de numai 6 minute pentru a înscrie din pasa lui Lionel Messi.

Neymar și Mbappe s-au întrecut în goluri în Clermont – PSG 1-6

Starul argentinian a recidivat 13 minute mai târziu, când l-a servit ideal și pe Kylian Mbappe. Până la pauză, Doussou a redus din diferență pentru echipa gazdă.

Scorul la rămas nemodificat până în minutul 71, când liderul din Ligue 1 a obținut un penalty. Toată lumea se aștepta ca Messi să vină la punctul cu var, dar Neymar a luat mingea și a înscris de la 11 metri. Imediat după, brazilianul i-a oferit un assist fabulos lui Mbappe (74)!

VEZI AICI GOLUL MARCAT DE KYLIAN MBAPPE!

Reclamă

Cel mai scump jucător din lume a reușit chiar hat-trick-ul, din pasa lui Messi (80). Nu s-a lăsat mai prejos nici Neymar (83), care a dus scorul la 6-1 din assistul lui Mbappe.

Lionel Messi nu și-a trecut numele pe tabelă, dar a reușit o performanță impresionantă. Are, combinat cu Mbappe, șapte pase decisive în acest sezon. Este cel mai bun duo din Ligue 1.

Reclamă 4 / 0/3

Eliminată din Champions League, PSG este pe punctul de a mai câștiga un titlu în campionat. Are un avans de 15 puncte față de principalele urmăritoare Rennes și Olympique Marseille.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și