Închide meniul

Clermont – PSG 1-6 | Hat-trick pentru Neymar și Mbappe! Lionel Messi nu s-a „lipit” de gol, dar a reușit trei pase decisive. Neymar nu l-a lăsat pe argentinian să execute un penalty

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 aprilie 2022, 0:12

Clermont – PSG 1-6 | Hat-trick pentru Neymar și Mbappe! Lionel Messi nu s-a „lipit de gol, dar a reușit trei pase decisive. Neymar nu l-a lăsat pe argentinian să execute un penalty

Neymar și Mbappe, câte un hat-trick în Clermont - PSG 1-6. Lionel Messi, trei pase decisive

DPA Images / Julien Poupart via Hepta

PSG a obținut o victorie uluitoare pe terenul lui Clermont, scor 6-1, în etapa a 31-a din Ligue 1. Tripleta magică a lui Mauricio Pochettino, formată din Kylian Mbappe, Lionel Messi și Neymar, a făcut spectacol total.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La șase zile după ce starurile din ofensiva lui PSG au marcat, în premieră, în același meci, situația se putea repeta. Neymar a avut nevoie de numai 6 minute pentru a înscrie din pasa lui Lionel Messi.

Neymar și Mbappe s-au întrecut în goluri în Clermont – PSG 1-6

Starul argentinian a recidivat 13 minute mai târziu, când l-a servit ideal și pe Kylian Mbappe. Până la pauză, Doussou a redus din diferență pentru echipa gazdă.

Scorul la rămas nemodificat până în minutul 71, când liderul din Ligue 1 a obținut un penalty. Toată lumea se aștepta ca Messi să vină la punctul cu var, dar Neymar a luat mingea și a înscris de la 11 metri. Imediat după, brazilianul i-a oferit un assist fabulos lui Mbappe (74)!

VEZI AICI GOLUL MARCAT DE KYLIAN MBAPPE!

Reclamă

Cel mai scump jucător din lume a reușit chiar hat-trick-ul, din pasa lui Messi (80). Nu s-a lăsat mai prejos nici Neymar (83), care a dus scorul la 6-1 din assistul lui Mbappe.

Lionel Messi nu și-a trecut numele pe tabelă, dar a reușit o performanță impresionantă. Are, combinat cu Mbappe, șapte pase decisive în acest sezon. Este cel mai bun duo din Ligue 1.

Reclamă 4 / 0/3

Eliminată din Champions League, PSG este pe punctul de a mai câștiga un titlu în campionat. Are un avans de 15 puncte față de principalele urmăritoare Rennes și Olympique Marseille.

Recomandări
  • Neymar și Mbappe, hat-trick în Clermont – PSG 1-6
  • Lionel Messi, trei pase decisive

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și