Închide meniul

Parma are cu ce se mândri! Dennis Man, cel mai valoros fotbalist din Serie B. Gianluigi Buffon, „milionar” la 44 de ani

Dragoș Vasile Publicat: 10 aprilie 2022, 17:48

Reclamă
Parma are cu ce se mândri! Dennis Man, cel mai valoros fotbalist din Serie B. Gianluigi Buffon, „milionar la 44 de ani

Gianluigi Buffon şi Dennis Man luptă pentru promovarea în Serie A

Profimedia

Parma are motive de mândrie. Dennis Man (23 ani), transferat de la FCSB la începutul anului 2021, este cel mai bine cotat fotbalist din Serie B, eşalonul secund al Italiei. Legendarul Gianluigi Buffon, ajuns la 44 de ani, are şi el o cotă impresionantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man a fost adus pe „Ennio Tardini” pentru 13 milioane de euro. Atunci, cota sa de piaţă era de 6.5 milioane de euro. Valoarea sa a crescut la 11.5 milioane, acesta fiind apogeul carierei, iar în prezent este de 8 milioane de euro.

Dennis Man, cel mai valoros fotbalist din Serie B

Astfel, cu o cotă de 8 milioane de euro, Dennis Man este cel mai valoros fotbalist din Serie B. În actualul sezon, internaţionalul român a reușit trei goluri și un assist pentru Parma.

Podiumul cotelor din Serie B este completat de Lorenzo Lucca (21 de ani, Pisa), 6.5 milioane de euro, și Gabriel Strefezza (24 de ani, Lecce), 5 milioane de euro.

De remarcat este că legendarul Gianluigi Buffon, ajuns la 44 de ani, are o cotă de piaţă de 1 milion de euro. Marele portar este coleg cu Dennis Man şi luptă cu Parma pentru promovarea în Serie A.

Reclamă

Dennis Man s-a accidentat în „thriller-ul” Parma – Como 4-3

Dennis Man a ieșit accidentat în meciul spectaculos dintre Parma și Como, scor 4-3, din etapa a 33-a din Serie B. Dennis Man a strălucit, după ce a pasat decisiv la primul gol al partidei, marcat de Franco Vazquez în minutul 31.

Totuși, meciul nu s-a terminat cu bine pentru Man. Atacantul de 23 de ani a părăsit terenul accidentat în minutul 68, imediat după golul al doilea înscris de Como.

La finalul partidei, Giuseppe Iachini, antrenorul Parmei, a asigurat că nu este vorba despre o accidentare gravă. „Man s-a întors de la echipa națională, unde a acuzat febră. A revenit, a jucat cu Cosenza, iar acum nu cred că este vorba de o accidentare gravă.”, a declarat Giuseppe Iachini, potrivit Parma Live.

Reclamă 4 / 0/3

Dennis Man i-a impresionat pe italieni cu prestația din meciul de astăzi. Un assist, 55 de atingeri, 4 pase-cheie și 3 driblinguri sunt cifrele românului din duelul cu Como. „Magia lui Dennis! Man driblează câțiva adversari și îi pasează lui Bernabe care șutează la poartă.”, a scris Parma, pe contul de twitter.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și