Închide meniul

Parma are cu ce se mândri! Dennis Man, cel mai valoros fotbalist din Serie B. Gianluigi Buffon, „milionar” la 44 de ani

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 aprilie 2022, 17:48

Parma are cu ce se mândri! Dennis Man, cel mai valoros fotbalist din Serie B. Gianluigi Buffon, „milionar la 44 de ani

Gianluigi Buffon şi Dennis Man luptă pentru promovarea în Serie A

Profimedia

Parma are motive de mândrie. Dennis Man (23 ani), transferat de la FCSB la începutul anului 2021, este cel mai bine cotat fotbalist din Serie B, eşalonul secund al Italiei. Legendarul Gianluigi Buffon, ajuns la 44 de ani, are şi el o cotă impresionantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man a fost adus pe „Ennio Tardini” pentru 13 milioane de euro. Atunci, cota sa de piaţă era de 6.5 milioane de euro. Valoarea sa a crescut la 11.5 milioane, acesta fiind apogeul carierei, iar în prezent este de 8 milioane de euro.

Dennis Man, cel mai valoros fotbalist din Serie B

Astfel, cu o cotă de 8 milioane de euro, Dennis Man este cel mai valoros fotbalist din Serie B. În actualul sezon, internaţionalul român a reușit trei goluri și un assist pentru Parma.

Podiumul cotelor din Serie B este completat de Lorenzo Lucca (21 de ani, Pisa), 6.5 milioane de euro, și Gabriel Strefezza (24 de ani, Lecce), 5 milioane de euro.

De remarcat este că legendarul Gianluigi Buffon, ajuns la 44 de ani, are o cotă de piaţă de 1 milion de euro. Marele portar este coleg cu Dennis Man şi luptă cu Parma pentru promovarea în Serie A.

Reclamă

Dennis Man s-a accidentat în „thriller-ul” Parma – Como 4-3

Dennis Man a ieșit accidentat în meciul spectaculos dintre Parma și Como, scor 4-3, din etapa a 33-a din Serie B. Dennis Man a strălucit, după ce a pasat decisiv la primul gol al partidei, marcat de Franco Vazquez în minutul 31.

Totuși, meciul nu s-a terminat cu bine pentru Man. Atacantul de 23 de ani a părăsit terenul accidentat în minutul 68, imediat după golul al doilea înscris de Como.

La finalul partidei, Giuseppe Iachini, antrenorul Parmei, a asigurat că nu este vorba despre o accidentare gravă. „Man s-a întors de la echipa națională, unde a acuzat febră. A revenit, a jucat cu Cosenza, iar acum nu cred că este vorba de o accidentare gravă.”, a declarat Giuseppe Iachini, potrivit Parma Live.

Reclamă 4 / 0/3

Dennis Man i-a impresionat pe italieni cu prestația din meciul de astăzi. Un assist, 55 de atingeri, 4 pase-cheie și 3 driblinguri sunt cifrele românului din duelul cu Como. „Magia lui Dennis! Man driblează câțiva adversari și îi pasează lui Bernabe care șutează la poartă.”, a scris Parma, pe contul de twitter.

Recomandări
  • Dennis Man, cel mai valoros fotbalist din Serie B
  • Gianluigi Buffon, „milionar” la 44 de ani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” Vezi toate știrile
Citește și