Închide meniul

Mihai Stoica l-a dat de gol pe Gigi Becali! Când va renunţa latifundiarul din Pipera la FCSB: „Dacă se întâmplă asta, închidem prăvălia!”

Dragoș Vasile Publicat: 10 aprilie 2022, 20:57

Reclamă
Mihai Stoica l-a dat de gol pe Gigi Becali! Când va renunţa latifundiarul din Pipera la FCSB: „Dacă se întâmplă asta, închidem prăvălia!

Reacţia categorică a lui Gigi Becali, după ce Mihai Stoica a anunţat că se gândeşte la retragere

Mihai Stoica şi Gigi Becali, în timpul unei conferinţe/ Hepta

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a dezvăluit când va renunţa Gigi Becali la FCSB. Acesta a explicat că latifundiarul din Pipera va lua decizia când echipa nu va mai fi profitabilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB nu a mai câștigat titlul din 2015 și a ratat din nou calificarea în grupele competițiilor europene, dar a reușit să obțină venituri mai mari decât cheltuielile în 2021: aproximativ 2 milioane de euro.

Mihai Stoica a anunţat când va renunţa Gigi Becali la FCSB

„Dacă discutăm de venituri și cheltuieli, bineînțeles că e OK când ești pe profit. Nu pot dori decât să fim pe plus în fiecare an, indiferent de rezultate, înseamnă că treaba e bună. Dacă intrăm pe minus, închidem prăvălia. Că alții reușesc să o ducă cu datorii imense, bravo lor, înseamnă că nu îi interesează banii”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Gigi Becali se ține de cuvânt și face profit la FCSB

Gigi Becali își freacă mâinile de bucurie. Omul de afaceri nu a mai fost nevoit să aducă bani de acasă la FCSB. Roș-albaștrii au publicat raportul financiar și au arătat că au încheiat cu profit anul calendaristic 2021. Suma este una importantă!

FCSB nu a mai câștigat titlul din 2015 și a ratat din nou calificarea în grupele competițiilor europene. Chiar și așa, clubul din Berceni a reușit să obțină venituri mai mari decât cheltuielile. Vicecampioana României a reușit să termine anul 2021 cu un profit de 10.333.679 de lei, ceea ce reprezintă aproximativ 2 milioane de euro. FCSB a obținut, din sponsorizări, aproape 9 milioane de lei și 12.7 milioane de lei din drepturi de difuzare.

Reclamă

Cea mai mare sumă care a intrat în bugetul clubului vine din transferuri. Dacă în 2020 obținea puțin sub 14 milioane de lei, în 2021 a reușit să își asigure 49.185.334 de lei din vânzarea de jucători. Dennis Man și Olimpiu Moruțan l-au ajutat pe Gigi Becali să încheie anul trecut pe plus.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:45 Reacţia presei spaniole după ce Ianis Hagi a dat o pasă decisivă în Alaves – Girona 2-2! Fiul „Regelui” nu a scăpat de critici! 12:25 „Petardă!” Un cunoscut antrenor român, atac total la adresa jucătorilor de la FCSB! A venit și cu un sfat pentru Florinel Coman 12:14 Tatăl lui Kylian Mbappe l-a sunat pe Florentino Perez: „Aşteptăm cu nerăbdare” 12:08 Cornel Dinu a dat verdictul în privinţa antrenorului Bogdan Lobonţ! Mesaj direct despre tehnicianul de la Rapid 11:50 FCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională la sărbătoarea titlului 11:32 FotoValeriu Argăseală şi-a lansat noul volum de poezii! Mihai Stoica a fost prezent la eveniment 11:31 Aryna Sabalenka, în turul 3 la turneul de la Roma! A învins-o pe Katie Volynets în 3 seturi 11:12 Estoril – Sporting (20:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Meciul serii din Liga Portugal! Programul zilei de sâmbătă 10:44 FotoComo revine în Serie A după 21 de ani! A terminat pe locul 2 Serie B, în spatele Parmei românilor Man şi Mihăilă! 10:40 „Am ținut cu Dinamo!” Florinel Coman, anunț surprinzător înainte de plecarea de la FCSB! Campionul a dat cărțile pe față Vezi toate știrile
Citește și